Politiebericht Den Bosch 20-09-2001
Weer aanhoudingen in harddrugszaak

WEER VERDACHTE IN HARDDRUGSZAAK AANGEHOUDEN

Vanochtend vroeg heeft een arrestatieteam in Oss een 48-jarige man van de Turkse nationaliteit aangehouden. De man is verdachte in de zaak van de harddrugshandel, die de afgelopen weken in beeld is gekomen naar aanleiding van een politieactie door de Dienst Centrale Recherche in een pand aan de Schilderstraat in Den Bosch op 14 augustus. Deze week werd duidelijk dat de Osse verdachte betrokken is geweest bij de levering van een partij xtc, waarbij de afnemer van deze partij in de nacht van maandag op disndag in de plaats Zeeland is aangehouden terwijl hij in het bezit was van ruim een pond MDMA (xtc).

De politie in Deventer hield vorige week een 30-jarige Colombiaan in Deventer aan. Deze man wordt verdacht van het leveren van partijen cocaine aan de beheerder van een pand aan de Schilderstraat in Den Bosch. Deze man en de andere, al eerder aangehouden mensen, worden verdacht van betrokkenheid bij het dealen van harddrugs aan jongeren op zogenaamde `hangplekken` in Den Bosch en wijde omgeving.

Op 29 augustus hield de politie een 28-jarige man uit Nuland aan, op 11 september is een 26-jarige Bosschenaar aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld. Op 14 augustus hield de recherche ook al twee mensen in deze zaak aan.

Deel: ' Weer verdachte in harddrugszaak Den Bosch '
Lees ook