Provincie Zuid-Holland


15 maart 1999

wegafsluitingen bij Stellendam

In verband met de reconstructie van de Korteweg, als laatste fase in de aanleg van de rondweg Stellendam, wordt het gedeelte van die weg tussen het busstation in Stellendam en de rijksweg N 57 gedurende een week voor het verkeer afgesloten. Deze afsluiting gaat in op maandag 22 maart, 9.00 uur en duurt tot en met vrijdag 26 maart, 16.00 uur of zoveel korter als mogelijk.

Verkeer uit Stellendam en de richting Middelharnis met een bestemming in de richting Hellevoetsluis/Rotterdam wordt omgeleid via de Zuiderdiepstraatweg en de sluizen.

Verkeer met een bestemming in de richting Goedereede/Ouddorp kan, mogelijk met enige vertraging, door via het Kortewegviadukt.

Verkeer uit de richting Goedereede wordt na het Kortewegviaduct over het busstation omgeleid.

Op 23 maart sluit Rijkswaterstaat een gedeelte van de rijksweg N 57 voor asfalteringswerkzaamheden. Hiervoor is het noodzakelijk dat het gedeelte van de N 215 tussen de aansluiting bij Melissant en de rijksweg N 57 in noordwestelijke richting wordt afgesloten.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is ook het gedeelte van het nieuwe tracé van de omleiding Stellendam (N 215) tussen de rotonde van de Voorstraat en de aansluiting bij Melissant in zuidoostelijke richting enkele uren afgesloten. Op dit wegvak worden enkele kernboringen uitgevoerd. Daarbij worden enkele monsters van het asfalt en de onderlaag genomen, waarop een kwaliteitscontrole plaatsvindt.

De omleidingroutes worden met borden aangegeven.

Deel: ' Wegafsluitingen bij Stellendam '
Lees ook