Wegens succes extra open dagen bij Fitland Level Leiden


LEIDEN, 20130917 -- Door de enorme belangstelling voor de open dagen afgelopen weekend bij o.a. Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty, is besloten tot en met aanstaande zondag, 22 september, extra open dagen te houden. Dit dagelijks van 10.00 uur tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom bij Fitland Level Leiden aan de Bargelaan. Dit is bij het NS station in Leiden.

Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty
Vanaf deze week kan men gebruik maken van de vele faciliteiten van Wellness en Beauty zoals o.a. een panoramasauna, infraroodsauna, diverse sauna’s, stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, kruidenbad en het dakterras met afkoelzone, dompelbad en voetenbad. Maar ook is er een cocoon rustruimte, een panoramarustruimte, zijn er tal van speciale opgietingen, hammam, rasul en uiteraard een Wellnessrestaurant. In de beautyafdeling kunnen liefhebbers terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en zonnebanken.

Fitland Hotel Level Leiden
Maar in het Levelgebouw is meer te vinden dan Wellness en Beauty. Zo is er ook een Level Fitland Hotel gerealiseerd met 120 kamers. Omdat het Levelgebouw vlak bij het centrum ligt is dit een ideale uitvalbasis voor shoppen, culturele uitstapjes zoals theater, bioscoop of een bezoek aan het casino. Hotelgasten kunnen uiteraard gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten en voor het Wellnessresort zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Restaurants
Fitland XL Level Leiden heeft maarliefst drie verschillende restaurants met allemaal een verschillend concept. Op verdieping twee wordt de mogelijkheid geboden om voor een vriendelijke  prijs kennis te maken met een uitgebreide, internationale kaart. Voor een vast bedrag van een uitgebreide kaart diverse kleine gerechten bestellen.

A la carte eten met uitzicht op de campus en de duinen kan op de 12everdieping. Dit is niet alleen een culinaire ontmoetingsplaats voor de Fitland hotelgasten, maar voor de hele regio.

Tot slot is er in het wellnessrestaurant, voor wellnessbezoekers een kaart, die speciaal is afgestemd op een dagje uit met een bewuste gezonde inslag. Hotelgasten kunnen tijdens hun bezoek aan het wellnessresort ook in het restaurant in de watten gelegd worden.   

Sport
Een Fitland XL vestiging biedt ook de nodige sportfaciliteiten. Zo ook in het Levelgebouw in Leiden. De Fitland-sportcentra zijn gericht op resultaat, beleving en een persoonlijke benadering. Het centrum in Leiden zal worden ingericht met de apparatuur van het toonaangevende Amerikaanse merk Freemotion.

Meer weten? Zie www.fitland.nl/xl-leiden


Deel: ' Wegens succes extra open dagen bij Fitland Level Leiden '
Lees ook