Gemeente Weert

14 september 2001
TIJDELIJKE WEGAFSLUITINGEN IN RINGBAAN-OOST EN GEUZENDIJK

In opdracht van de afdeling Onderhoud Openbare Ruimte van de gemeente Weert gaat aannemingsbedrijf Van Lee BV uit Veghel op zaterdag 15 september a.s. op twee plaatsen in Weert wegwerkzaamheden uitvoeren. Daarbij zijn enkele verkeersomleidingen noodzakelijk. De werkzaamheden vinden plaats aan de rotonde in de kruising
Ringbaan-Oost/St.Jobstraat/Maaslandlaan en op de T-splitsing Geuzendijk-Trancheeweg. Door deze werken in het weeekend uit te voeren wordt de overlast enigszins beperkt vanwege het geringere verkeersaanbod in vergelijking met het aanbod op werkdagen.

Ringbaan-Oost
De asfaltverharding en bijbehorende markeringen van de rotonde in de kruising Ringbaan-Oost/St.Jobstraat/Maaslandlaan wordt geheel vernieuwd. Het doorgaande verkeer komende vanaf de Roermondseweg, Maaspoort, Maaseikerweg en Ringbaan-Zuid naar de Ringbaan-Oost wordt omgeleid via de Graafschap Hornelaan naar de Ringbaan-Oost. Voor de verkeersstroom komende vanaf Nederweert en Ringbaan-Noord geldt die omleiding omgekeerd. Het tankstation aan de Ringbaan-Oost is gewoon bereikbaar via de Roermondseweg. Via de Ringbaan-Noord is het tankstation bereikbaar volgens de eerder genoemde omleiding via de Graafschap Hornelaan. Dit wordt ook op de omleidingsborden vermeld. Voor het doorgaande verkeer komende van de Roermondseweg uit de richting Roermond is de fietsenspeciaalzaak bij de rotonde bereikbaar volgens een omleidingsroute via de Middelstestraat, Tromplaan en St.Jobstraat. Komende vanaf de Ringbaan Noord uit de richting Nederweert is de fietsenspeciaalzaak bereikbaar volgens een omleidingsroute via de Heuvelweg, Schutterijlaan, Tromplaan en St.Jobstraat.

Geuzendijk
De T-splitsing in de Geuzendijk-Trancheeweg wordt voorzien van een nieuwe asfaltverharding. Het doorgaande verkeer komende vanaf de Geuzendijk uit de richting Budel wordt omgeleid via de Maarheezerhuttendijk, Tobbersdijk, Werkmansweg, spoortunnel Geuzendijk en Princenweg naar de Suffolkweg. Dit geldt omgekeerd ook voor het verkeer komende van de Ringbaan-West en -Noord. Bungalowpark de Weerterbergen en de kinderboerderij blijven bereikbaar vanaf de Kempenweg. Vanaf de Geuzendijk geldt bovengenoemde omleidingsroute.

Laatst gewijzigd op: 12 september 2001

Zoekwoorden:

Deel: ' Wegwerkzaamheden aan Ringbaan-Oost en Geuzendijk in Weert '
Lees ook