Gemeente Zwijndrecht

Werk aan de weg/afsluitingen

Voor de komende week staan er werkzaamheden gepland op de volgende plaatsen:

Afsluitingen:


*

Zuiderkruisstraat is tussen de Steenbokstraat en Ramstraat afgesloten van 3 september tot en met 14 september 2001.
*

Narcisstraat is tussen de Plantageweg en de Primulastraat afgesloten van 3 september tot en met 19 oktober 2001.
*

Reconstructie Thorbeckelaan
Op maandag 27 augustus begint de reconstructie aan de Thorbeckelaan. Hiervoor zal de Thorbeckelaan in twee fasen afgesloten worden voor alle verkeer. In de eerste fase geldt dat het gedeelte tussen de Slobbelaan en de Van Hogendorplaan is afgesloten. De garages zijn dus ook onbereikbaar. De omgeving van de Van Hogendorplaan blijft bereikbaar vanaf de Thorbeckelaan, komend van de Laan van Walburg. Deze eerste fase zal tot begin oktober duren.
In de tweede fase wordt het aansluitende gedeelte tot en met de kruising met de Laan van Walburg en het Hoofdland afgesloten. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Burgemeester Slobbelaan, Beneluxlaan, Swanendrift, Hoofdland (in de eerste fase is de Laan van Walburg bereikbaar). De totale werkzaamheden aan de Thorbeckelaan duren naar verwachting tot begin december.

*

Gebied tussen Lindtsedijk, Nessedijk en Oude Maas zal in verband met werkzaamheden voor de HSL-Zuid tot 2004 niet bereikbaar zijn. Het parkeerterrein en de trimbaan zijn niet te gebruiken.

*

Vanaf maandag 20 augustus worden de Langeraarstraat, Turk, Onrust en Schuitenvaardersstraat
gefaseerd afgesloten voor alle verkeer. De afsluitingen duren tot medio november 2001

Van de hiervoor vermelde werkzaamheden c.q. afsluitingen kunt u enige overlast ondervinden. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Uiteindelijk zullen de wegen weer in prima conditie zijn voor de komende jaren.

Deel: ' Wegwerkzaamheden Gemeente Zwijndrecht '
Lees ook