Gemeente Amersfoort


3 maart 1999

De weg in de stad

Informatie over wegen die door werkzaamheden geheel of gedeeltelijk zijn afgesloten. Wij streven naar een zo volledig mogelijk overzicht. Onvoorziene omstandigheden (zoals het weer) kunnen de werkzaamheden echter verstoren. Raadpleeg de gemeentelijke Stadsberichten op de kabelkrant voor de meest actuele ontwikkelingen.

Bomenbuurt-Oost
De herriolering en herprofilering van de Bomenbuurt-Oost bevindt zich in de laatste fase. Een aantal straten is nog afgesloten voor het verkeer.

Arnhemse Poortwal
In verband met archeologisch onderzoek en het bouwrijp maken van het Amicitia-terrein is de parkeerplaats op de Achter de Arnhemse Poortwal afgesloten voor parkeerders. Laden en lossen kan wel.

Van Asch van Wijckstraat
Voortaan kan autoverkeer niet meer via de Van Asch van Wijckstraat het Stationsplein bereiken. Omleidingen staan aangegeven. .

Daam Fockemalaan
Op dit moment vinden reconstructiewerkzaamheden plaats op de Daam Fockemalaan tussen de Prins Frederiklaan en de Barchmann Wuytierslaan. Het verkeer in de richting Amersfoort-centrum wordt omgeleid via de Stichtse Rotonde.

Eemkwartier
In verband met de herinrichting van het Eemkwartier moeten langs de Amsterdamseweg en de Groningerstraat kabels en leidingen worden verlegd. Door deze aktiviteiten zal het westelijk langs de Amsterdamseweg gelegen voet- fietspad, het gedeelte tussen de Drentsestraat en de Groningerstraat, vanaf 9 november zijn afgesloten.

Nijverheidsweg
In- en langs de Nijverheidsweg Noord wordt de komende maanden een milieu-riool aangelegd. Hierdoor is tijdens de uitvoering op verschillende plaatsen maar een rijstrook beschikbaar. Omleidingen staan aangegeven.

Nijverheidsweg
De Nijverheidsweg is vanaf 1 maart afgesloten aan de kant van wasserij De Hoop. De afsluiting duurt tot 16 april.

Heiligenbergerweg
In verband met reconstructie is de Heiligenbergerweg tussen de Bisschopsweg / Randenbroekerweg en de Beethovenweg afgesloten voor alle verkeer. Ook zullen de nutsbedrijven de kabels en leidingen onder de voetpaden vernieuwen.

Zevenhuizerstraat
Tussen 1 en 13 maart is doorgaand autoverkeer op de Bieshaarlaan niet mogelijk. De bewoners van de aanliggende straten kunnen tijdens deze werkzaamheden wel steeds hun woningen bereiken. In de week van 15 tot en met 19 maart worden op de Bieshaarlaan de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Het verkeer kan er dan wel door.

Nieuwland
In verband met reconstructie van wegen, wordt het autoverkeer naar en van de Lage Hoven en Waterkwartier omgeleid via Bunschoterstraat en Zeldertsedreef. Het werk duurt tot 4 mei.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wegwerkzaamheden in Amersfoort - 2794 '
Lees ook