Gemeente Amersfoort


Items 6 januari 1999

De weg in de stad

Door werkzaamheden zijn wegen soms afgesloten of slecht toegankelijk voor verkeer. Op deze plaats geven we u wekelijks informatie over wegen die geheel of gedeeltelijk zijn afgesloten.

Bij een overzicht als dit is het onmogelijk om volledig te zijn. Werk aan de weg is afhankelijk van weersomstandigheden en er kunnen onverwacht problemen ontstaan die vooraf niet bekend waren. Daardoor kan het werk aan de weg langer of juist korter duren dan was gepland. Actuele ontwikkelingen en wijzigingen vindt u in de gemeentelijke Stadsberichten op de Kabelkrant.

Overzicht van de werkzaamheden:

Bomenbuurt-Oost
In verband met de herriolering en herprofilering van de Bomenbuurt-Oost, zijn steeds enkele straten afgesloten voor het verkeer.

Arnhemse Poortwal
In verband met het bouwrijp maken van het terrein is de parkeerplaats op de Achter de Arnhemse Poortwal afgesloten om te parkeren. Het terrein kan alleen nog bereikt worden om te laden en te lossen ten behoeve van de aanliggende winkel en bedrijven en parkeren voor vergunninghouders.

Daam Fockemalaan
Op dit moment vinden reconstructiewerkzaamheden plaats op de Daam Fockemalaan tussen de Prins Frederiklaan en de Barchmann Wuytierslaan. Het autoverkeer wordt omgeleid via de parallelwegen.

Eemkwartier
In verband met de herinrichting van het Eemkwartier moeten langs de Amsterdamseweg en de Groningerstraat een groot aantal kabels en leidingen worden verlegd. Door deze activiteiten zal het westelijk langs de Amsterdamseweg gelegen voet- fietspad, het gedeelte tussen de Drentsestraat en de Groningerstraat, vanaf 9 november zijn afgesloten. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind januari afgerond.

Nijverheidsweg
In en langs de Nijverheidsweg Noord wordt de komende maanden een milieu-riool aangelegd. In de eerste fase wordt de aanleg gerealiseerd langs de westzijde van deze weg tussen de Radiumweg en de Neonweg. Door de werkzaamheden zal voor dit weggedeelte tijdens de uitvoeringswerkzaamheden maar een rijstrook beschikbaar zijn. Vanuit de richting van de Radiumweg zal dan ook eenrichtingverkeer worden ingesteld in de richting van de Neonweg. Het verkeer naar Isselt A wordt omgeleid via de Amsterdamseweg / Heliumweg. Het verkeer vanuit Isselt A en B kan het gebied verlaten via de Heliumweg.

Heiligenbergerweg
In verband met reconstructie van de Heiligenbergerweg tussen de Bleekerssingel en park Randenbroek is de Heiligenbergerweg tussen de Bisschopsweg / Randenbroekerweg en de Beethovenweg afgesloten voor alle verkeer. Ook zullen de nutsbedrijven de kabels en leidingen onder de voetpaden vernieuwen.

Arnhemseweg
Op 16 januari worden vijf dode eikenbomen langs de Arnhemseweg geveld. Het autoverkeer zal door de werkzaamheden een groot deel van de dag zijn gestremd. Het betreft het weggedeelte tussen de Diamantweg en de Rijksweg 28.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wegwerkzaamheden in Amersfoort - 3040 '
Lees ook