Gemeente Amersfoort


ms 27 januari 1999

De weg in de stad

Door werkzaamheden zijn wegen soms afgesloten of slecht toegankelijk voor verkeer. Op deze plaats geven we u wekelijks informatie over wegen die geheel of gedeeltelijk zijn afgesloten.

Bij een overzicht als dit is het onmogelijk om volledig te zijn. Werk aan de weg is afhankelijk van weersomstandigheden en er kunnen onverwacht problemen ontstaan die vooraf niet bekend waren. Daardoor kan het werk aan de weg langer of juist korter duren dan was gepland. Aktuele ontwikkelingen en wijzigingen vindt u in de gemeentelijke Stadsberichten op de Kabelkrant.

Overzicht van de werkzaamheden:

Bomenbuurt-Oost
De herriolering en herprofilering van de Bomenbuurt-Oost bevindt zich in de laatste fase. Een aantal straten is nog afgesloten voor het verkeer.

Arnhemse Poortwal
Parkeerplaats Achter de Arnhemse Poortwal afgesloten voor parkeerders. Niet voor laden en lossen.

Van Asch van Wijckstraat
Autoverkeer in de richting van het Stationsplein is vanuit de richting van de Stadsring niet meer mogelijk en zal worden omgeleid via de Utrechtseweg en de Vlasakkerweg. Het voetgangers- en fietsverkeer kan er gewoon door.

Daam Fockemalaan
Op dit moment vinden reconstructiewerkzaamheden plaats op de Daam Fockemalaan tussen de Prins Frederiklaan en de Barchmann Wuytierslaan.

Eemkwartier
In verband met de herinrichting van het Eemkwartier moeten langs de Amsterdamseweg en de Groningerstraat een groot aantal kabels en leidingen worden verlegd. Door deze aktiviteiten zal het westelijk langs de Amsterdamseweg gelegen voet- fietspad, het gedeelte tussen de Drentsestraat en de Groningerstraat zijn afgesloten. De werkzaamheden zijn naar verwachting medio februari afgerond.

Nijverheidsweg
In en langs de Nijverheidsweg Noord wordt de komende maanden een milieu-riool aangelegd. In de eerste fase langs de westzijde van deze weg tussen de Radiumweg en de Neonweg. Door het werk zal voor dit wegdeel tijdens de uitvoeringswerkzaamheden maar een rijstrook beschikbaar zijn. Vanuit de richting van de Radiumweg zal dan ook eenrichtingverkeer worden ingesteld in de richting van de Neonweg. Het verkeer naar Isselt A wordt omgeleid via de Amsterdamseweg / Heliumweg. Het verkeer vanuit Isselt A en B kan het gebied verlaten via de Heliumweg.

Heiligenbergerweg
Ivm de reconstructie van de Heiligenbergerweg tussen de Bleekerssingel en park Randenbroek is de Heiligenbergerweg tussen de Bisschopsweg / Randenbroekerweg en de Beethovenweg afgesloten voor alle verkeer. Ook zullen de nutsbedrijven de kabels en leidingen onder de voetpaden vernieuwen.

Zevenhuizerstraat
In verband met voorbereidende werkzaamheden voor reconstructie van de Zevenhuizerstraat krijgt doorgaand verkeer last van stremmingen.

Zielhorsterweg
In verband met het verwijderen en herplaatsen van geluidsschermen heeft het verkeer in de week van 1 t/m 6 februari enige hinder ondervinden rond station Schothorst. De werkzaamheden vinden zowel overdag als 's nachts plaats.

Bunschoterstraat
Een deel van de Bunschoterstraat krijgt een nieuwe asfaltlaag. Het gaat om het deel tussen de Rondweg Noord en de Rijksweg A1. Dit weggedeelte wordt in de nachten van 1 op 2 en van 2 op 3 februari tussen 20.00 en 06.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Dit verkeer zal worden omgeleid via de Rondweg Noord en de Rijksweg A1.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wegwerkzaamheden in Amersfoort - 3547 '
Lees ook