Nieuws Gemeente Groningen


Wegwerkzaamheden Zaagmuldersweg
21 april 1999
De Zaagmuldersweg wordt vanaf maandag 19 april tussen het Damsterdiep en de Hortensialaan geasfalteerd. Dit gedeelte zal voor ongeveer negen weken afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid.

Wegwerkzaamheden Bakboordswal (Lewenborg)
21 april 1999
De rotonde bij Lichtboei en Loefzijde is tussen 26 april en 2 mei gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Alleen verkeer van en naar Lichtboei kan er dan nog via de Kluiverboom langs. Het overige verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Tussen 3 en 7 mei zal de rotonde in zijn geheel zijn afgesloten voor verkeer.
Verkeer van en naar Lichtboei, Golfslag, Getij en Vaargeul kan dan gebruikmaken van de tijdelijk opengestelde fietsverbindingen tussen Bolder en Golfslag en tussen Golfslag en het winkelcentrum aan de Rijksweg (Nieuwe Weme).
Verkeer van en naar Boeg, Vooronder en Toplicht moet tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de Stuurboordswal. Hiervoor wordt tijdelijk de bussluis in de Loefzijde opengesteld. De stadsbussen volgen in die periode de route Kluiverboom-Stuurboordswal. De haltes aan de Loefzijde komen daarmee tijdelijk te vervallen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wegwerkzaamheden in Groningen '
Lees ook