Gemeente Hilversum


Wegwerkzaamheden komende week

In de week na Pasen wordt verder gewerkt aan de vervanging van de riolering op het deel Emmastraat vanaf de Oude Amersfoortseweg tot en met de aansluiting met de Koningsstraat en het Achterom.

Omleidingen

De hoofdomleidingsroutes stad in en stad uit veranderen niet. De centrumring loopt nu weer vanuit de Langestraat over de nieuwe rotonde voor Gooiland rechtstreeks de Schapenkamp op. De winkels en bedrijven op de Emmastraat zijn bereikbaar via de Langestraat en langs een omleidingsroute die vanaf de Soestdijkerstraatweg en de Utrechtseweg naar de Gijsbrecht van Amstelstraat gaat en vandaar via de Pieter de Hooghlaan en de Wernerlaan naar de Koningsstraat. Vandaaruit wordt de omleidingsroute door de Kapelstraat naar de Langestraat geleid en langs die route zijn dan meteen ook de bedrijven op het Achterom bereikbaar. Het Achterom is - alleen in deze fase - via de Schapenkamp ook vanaf de Beatrixtunnel te bereiken omdat op het nu even doodlopende Achterom tijdelijk verkeer in twee richtingen wordt toegestaan.

Verharding Emmastraat-Zuid vertraagd
Op het stuk Emmastraat waar in de afgelopen maand de riolering is vervangen, tussen de Sophialaan en de Oude Amersfoortseweg, loopt de asfaltering vertraging op, omdat de Regev eerst een kapotte gasbuis moet vernieuwen.

Overige werkzaamheden:
Nieuwe Doelenstraat, vervanging van de riolering tot half april.

Deel: ' Wegwerkzaamheden in Hilversum - 1512 '
Lees ook