Gemeente Voorschoten


Asfaltwerkzaamheden in Voorschoten

Van maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli vinden op diverse wegen in de gemeente Voorschoten asfalteringswerkzaamheden plaats. Hierbij zullen diverse wegen geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Hieronder staan de locaties aangegeven.

1) Admiraal de Ruytersingel:
Het weggedeelte winkelcentrum Noord-Hofland tot en met Piet Heynlaan is van 12 tot en met 14 juli geheel afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Bestemmingsverkeer voor het Aletta Jacobsplantsoen is slechts in beperkte mate mogelijk. Bewoners dienen hun auto zoveel mogelijk elders te parkeren.

2) Van Beethovenlaan:
Het weggedeelte tussen de rotonde Mozartlaan en de Piet Heynlaan is van 12 tot en met 16 juli geheel afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

In verband met bovengenoemde werkzaamheden in de Admiraal de Ruytersingel en in de Van Beethovenlaan heeft de busmaatschappij Connexxion de busroute aangepast. Van maandag 12 juli tot en met woensdag 14 juli is de route van lijn 48 en 49 als volgt: Hoflandbrug-Leidseweg-Mozartlaan-Van Beethovenlaan-Bachlaan-Leidseweg. Op donderdag 15 juli en op vrijdag 16 juli is de route als volgt: Hoflandbrug-Trompweg-Adm. De Ruytersingel-Piet
Heynlaan-Leidseweg-Mozartlaan-Van Beethovenlaan-Bachlaan-Leidseweg. Gedurende deze omleiding wordt er op de Mozartlaan een tijdelijke bushalte gemaakt.

3) Prof. Einsteinlaan:
Het weggedeelte tussen het Kamerlingh Onnesplantsoen en de Prof. Zernikelaan is op 14 juli afgesloten voor doorgaand verkeer. De busroute lijn 45 door de Raadhuislaan-Prof. Einsteinlaan-Badhuisstraat vervalt deze dag en wordt omgeleid via de Leidseweg. De strandroute lijn 68 vervolgt deze dag zijn route via de Leidseweg-Mozartlaan-Van Beethovenlaan-Bachlaan-Leidseweg.

In de week voorafgaand aan de bovengenoemde asfaltwerkzaamheden worden gele vooraankondigingsborden op diverse locaties in de gemeente geplaatst.

Overige kleine reparaties vinden plaats op 12 juli in de Kon. Marinelaan nabij de Bloklaan, in de Kon. Julianalaan tegenover de Prinses Margrietlaan, in de Leidseweg tegenover de Mozartlaan en in de Leidseweg-Noord aansluitend op de Haagweg van de gemeente Leiden. Bij deze laatste worden mobiele verkeerslichten gebruikt. Voor eventuele nadere informatie kan er contact worden opgenomen met de heer M. de Boer van de sector Openbare Werken, tel. 071-5600743.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wegwerkzaamheden in Voorschoten '
Lees ook