Wekelijks gratis handige informatie voor de automobilist per e-mail


AMSTERDAM, 20061012 -- OnderwegNieuws.nl is gestart met de wekelijkse OnderwegNieuwsBrief. In deze gratis e-mailnieuwsbrief elke week allerlei handige informatie voor de automobilist zoals * een overzicht van de wegwerkzaamheden en andere oorzaken voor vertraging voor de komende week * het laatste (auto)nieuws * een opfrisser van een verkeersregel of andere veiligheidstip * nieuwe gadgets, reisboeken en andere leuke dingen voor onderweg * aanbiedingen voor onderweg. Aanmelden op deze OnderwegNieuwsBrief kan via de website www.onderwegnieuws.nl.

De komende tijd wordt er veel aan de weg gewerkt. Met de OnderwegNieuwsBrief is de automobilist dan ook altijd op de hoogte van de belangrijkste wegwerkzaamheden voor de komende week. Op de website https://www.onderwegnieuws.nl vindt de automobilist niet alleen een compleet overzicht van de wegwerkzaamheden maar ook de actuele situatie op de weg. Daarnaast allerlei informatie voor onderweg zoals mobiel internet, hotels en leuke gadgets.

Binnenkort wordt de website ook uitgebreid met een overzicht van locaties om onderweg af te spreken. Voor ontbijt, lunch, diner of bespreking. Aan de snelweg of een paar minuten van de snelweg verwijderd.
Aanmelden op deze OnderwegNieuwsBrief kan via de website https://www.onderwegnieuws.nl.

Over InterAction.nl

InterAction.nl biedt een tal van diensten voor interactieve en effectieve communicatie. Voor bedrijven om meer rendement uit hun marketing-euro te halen. Daarnaast ontwikkelen zij concepten in eigen beheer en in opdracht. OnderwegNieuws.nl is een van deze concepten.


Deel: ' Wekelijks gratis handige informatie voor de automobilist per e-mail '
Lees ook