Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty opent 16 september 2013


LEIDEN, 20130711 -- De Fitland-groep, met het hoofdkantoor in Mill, vestigt haar wellnessresorts graag op unieke en speciale locaties. Ook qua huisvesting is Fitland in veel gevallen creatief en origineel. Dat doen ze ook bij het 4e wellnessresort van Fitland wat men op 16 september in Leiden gaat openen. Want na de Wellnessboot in Mill, Wellness Goes en Wellness Roosendaal, wordt nu de laatste hand gelegd aan Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty. Deze is gevestigd op de 12e verdieping van het Levelgebouw aan de Bargelaan. Dus naast veel luxe, uitgebreide faciliteiten en een ontspannen sfeer, ook nog eens een fabuleus uitzicht richting de duinen.

Testdagen en open dagen

Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty zal officieel maandag 16 september haar deuren openen. Maar tijdens de speciale testdagen en open dagen kunnen belangstellenden al kennis gaan maken met de vele mogelijkheden. De open dagen zijn op zaterdag 14 en zondag 15 september van 11.00 tot 15.00 uur. Op vrijdag 13 september is er een testdag van 10.00 tot 16.00 uur en een testavond van 17.30 tot 23.00 uur. Alle faciliteiten testen kan ook op zaterdag 14 en zondag 15 september van  17.30 tot 23.00 uur. Via de site www.wellnessleiden.nl is hier meer informatie over te vinden.

Faciliteiten

Vanaf 16 september kan men gebruik maken van de vele faciliteiten zoals o.a. een panoramasauna, infraroodsauna, diverse sauna’s, stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, kruidenbad en het dakterras met afkoelzone, dompelbad en voetenbad. Maar ook is er een cocoon rustruimte, een panoramarustruimte, zijn er tal van speciale opgietingen, hammam, rasul en uiteraard een Wellnessrestaurant. In de beautyafdeling kunnen liefhebbers terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en zonnebanken.

Fitland Hotel Level Leiden

Maar in het Levelgebouw is meer te vinden dan Wellness en Beauty. Zo zal er ook een Level Fitland Hotel gerealiseerd worden met 120 kamers. Omdat het Levelgebouw vlak bij het centrum ligt is dit een ideale uitvalbasis voor shoppen, culturele uitstapjes zoals theater, bioscoop of een bezoek aan het casino. Hotelgasten kunnen uiteraard gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten en voor het Wellnessresort zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Restaurants

Fitland XL Level Leiden heeft maar liefst drie verschillende restaurants met allemaal een verschillend concept. Op verdieping twee wordt de mogelijkheid geboden om voor een vriendelijke  prijs kennis te maken met een uitgebreide, internationale kaart. Voor een vast bedrag zijn van een uitgebreide kaart diverse kleine gerechten te bestellen.

A la carte eten met uitzicht op de campus en de duinen kan op de twaalfde verdieping. Dit is niet alleen een culinaire ontmoetingsplaats voor de Fitland hotelgasten, maar voor de hele regio.

Tot slot is er in het wellnessrestaurant, voor wellnessbezoekers, een kaart, die speciaal is afgestemd op een dagje uit met een bewuste gezonde inslag. Hotelgasten kunnen tijdens hun bezoek aan het wellnessresort ook in het restaurant in de watten gelegd worden.   

Sport

Een Fitland XL vestiging biedt ook de nodige sportfaciliteiten. Zo ook in het Levelgebouw in Leiden. De Fitland-sportcentra zijn gericht op resultaat, beleving en een persoonlijke benadering. Het centrum in Leiden zal worden ingericht met de apparatuur van het toonaangevende Amerikaanse merk Freemotion.

Meer weten? Zie www.wellnessleiden.nl of www.fitlandwellnessresorts.nl


Deel: ' Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty opent 16 september 2013 '
Lees ook