Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wens klant bepaalt vestigingsstrategie
Schoevers bedrijfsopleidingen

Den Haag, 1 juli 2002. Schoevers Bedrijfsopleidingen, werkmaatschappij van de Solvus Resource Group, sluit half augustus vijf van haar zeven vestigingen. De toenemende vraag van klanten om trainingen binnen het eigen kantoorpand of op een zelf te bepalen locatie te laten plaatsvinden, ligt hieraan ten grondslag.

Schoevers Bedrijfsopleidingen biedt bedrijven trainingen voor kantoorpersoneel en bedrijfsmanagement. Het opleidingsaanbod omvat maatwerktrajecten op het gebied van zowel kennis en vaardigheden als bedrijfs- en cultuurveranderingen. Trainen op een door de klant gekozen locatie en tijdstip en in een zelf bepaalde sfeer is in de loop van de tijd hierbij essentieel gebleken.

Voor bedrijven die wel van de trainingsruimte bij de opleider willen gebruikmaken, houdt Schoevers Bedrijfsopleidingen haar vestiging in Utrecht aan. De panden in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen en Rotterdam worden gesloten. De locatie in Tilburg, waar Schoevers Bedrijfsopleidingen Reïntegratie is gevestigd, blijft open. SBO Reïntegratie richt zich op de bij-, her- en omscholing van uitkeringsgerechtigden voor toetreding tot de arbeidsmarkt.

Het inspelen op de klantbehoefte heeft personele gevolgen. Medewerkers van wie de baan komt te vervallen, kunnen van de bemiddelings- en begeleidingsexpertise binnen de Solvus Resource Group gebruikmaken. Onder Solvus vallen onder andere Schoevers Opleidingen, Content, StarJob, BCR, Creyf's Interim en Carrière.

Deel: ' Wens klant bepaalt vestigingsstrategie schoevers bedrijfsopleidingen '
Lees ook