WePrevent Nederland winnaar 2016 in Live-camerabewaking


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160317 -- WePrevent Nederland BV (https://weprevent.nl) is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Live-camerabewakingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘WePrevent Nederland weet haar enorme knowhow op het gebied van objectbeveiliging uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

WePrevent Nederland BV zorgt voor veiligheid, door een oogje in het zeil te houden. Dit doet zij door middel van bewakingscamera’s die door persoonlijke bewakers vanuit meldkamers continu worden bekeken, ondersteund door geavanceerde software die de live beelden direct analyseert. Hierbij wordt gebruikgemaakt van technieken als gezichts- en nummerplaatherkenning gekoppeld aan een database. Mensen worden geteld, bewegingen gedetecteerd en achtergelaten objecten opgemerkt. Geeft de computer een alarm af vanwege een geconstateerde afwijking, dan maakt de bewaker meteen een inschatting en onderneemt hij gepaste actie. WePrevent Nederland BV is opgericht in 2015, maar vindt haar oorsprong al enkele jaren eerder. De organisatie is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in WePrevent Nederland BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij WePrevent Nederland, want zij is continu bezig haar producten en diensten te optimaliseren om aan de eisen van haar klanten te voldoen.’

Uniek concept

Waar bewaken en beveiligen overgaat in preventie – dat is de wereld van WePrevent. Een combinatie van techniek en dienstverlening levert een uniek concept op waarbij realtime camerabeelden van de te bewaken objecten worden gemonitord. Beelden worden dus op elk door de eigenaar van het object gewenst moment gevolgd. Getrainde en gescreende operators herkennen onverwachte of afwijkende patronen en kunnen diverse interventies laten plaatsvinden zoals melden bij de politie, het laten afgaan van licht en geluidsalarm, het waarschuwen van de eigenaar of aangewezen personen en combinaties daarvan.

‘WePrevent is een start-up met grote potentie’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Een innovatieve unieke propositie binnen Europa, een doordacht proces dat gedurende drie jaar ontwikkeld en verbeterd is, een gevarieerd aanbod in een keuzemenu en een aantrekkelijke prijsstelling. En met een bewezen trackrecord waaruit successen blijken. Daarnaast biedt de dienst in bepaalde gevallen daadwerkelijke kostenvoordelen voor de opdrachtgever daar waar minder surveillanten op locatie nodig zijn. De markt is in potentie heel groot en er zijn – nog – geen andere aanbieders. Die zullen er zeker komen, maar de voorsprong van de eerste zijn, geeft WePrevent een leidende positie.’

‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van WePrevent Nederland een absolute topper in haar wereld. Zeker de terechte winnaar in deze branche!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://weprevent.nl

Zie ook WePrevent bij RTL Boulevard (https://www.youtube.com/watch?v=XQZsHjEqI38) en bij Emerce (https://www.emerce.nl/wire/678305).

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' WePrevent Nederland winnaar 2016 in Live-camerabewaking '
Lees ook