Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Popcentrum Podium Hardenberg
(Jan Weitkamplaan 14, 7772 SE Hardenberg)

WERELDACT 'BUSH' NAAR HARDENBERG !

De champagneflessen werden gistermorgen ontkurkt op het kantoor van PODIUM BV toen de volgende e-mail van MOJO binnenkwam: "Het feest gaat door, BUSH komt op 1 juli naar Hardenberg. Proost!"

Popcentrum Podium haalt daarmee de grootste acts sinds haar bestaan binnen. BUSH 'doet' dit jaar: Pinkpop, De Oosterpoort in Groningen, Rock Werchter in Belgie en Podium Hardenberg en dat vindt de directie van Podium -dat steeds vaker het 'Paradiso van het Oosten' wordt genoemd- wel een leuk rijtje. Schaamt ze zich niet voor!

BUSH is met hits als 'Glycerine', 'Swallow', 'Everything Zen' en 'Machinehead' wereldberoemd geworden. Vorig jaar bracht de band hun album 'Golden State' uit. Een superzet, want met dit album ging BUSH weer terug naar de sound van het zeer succesvolle eerste album 'Sixteen Stone'. In 2001 liet de band in een uitverkocht Heineken Music Hall zien dat het een zeer strakke en overtuigende live-band is. Iets wat al heel veel mensen eerder op Pinkpop en Lowland zagen.

En een paar duizend echte fans hebben nu de kans om deze band van wel heel dichtbij te zien in PODIUM. Het concert begint om 20.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en de voorverkoop begint op maandag 15 april. Meer informatie is te vinden op www.poppodium.nl.

Niet voor publicatie: Meer info/backstage: Herman Potgieter (directeur/programmeur) 06-21588684.

Deel: ' Wereldact 'bush' naar Hardenberg '
Lees ook