Ingezonden persbericht


Geachte redactie
Op donderdag 30 mei a.s bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een conference call waarin de CEO's van Caldera, Conectiva SuSE, TurboLinux en een aantal partners een belangrijke aankondiging gaan doen - voorlopig bekend onder codenaam UL - waarmee Linux definitief doordringt in de wereldwijde bedrijfsomgeving.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan deze wereldwijde aankondiging op 30 mei 2002 om 17.00 uur. (oftwel 8 uur am Pacific Time). U kunt daarvoor gebruik maken van de volgende internationale inbelnummer:

Internationaal tel. nr: 00 1 719 867-0700
Het referentienummer van de conference call is: 253137

Om zeker te zijn van deelname kunt u vooraf reserveren bij Kate de Gutes (tel 00 1 503 239 0130 of via email: kdegutes@upstart.com) of Tim Beyers (tel 00 720 981 8818 of tbeyers@upstart.com). Vanwege een beperkt aantal beschikbare lijnen, adviseren wij u om snel te reageren.

Wilt u meer weten over de in's en out's van deze aankondigingen specifiek met betrekking tot SuSE Linux dan zijn er op vrijdag a.s. mogelijkheden voor een interview met de heer Gregory Blepp (per telefoon of email) en voorts zijn er mogelijkheden voor persoonlijke interviews tijdens de Linux@work in Amsterdam op 6 Juni a.s. Gregory Blepp is verantwoordelijk voor alle Internationale activiteiten van SuSE Linux

Laat svp even weten of u interesse heeft in deelname aan deze teleconfernetie conferentie dan wel of u geinteresseerd ben in een interview met de CEO van SuSE Linux.
Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groeten
Effect EuroPRgroep

Tjarko Rookmaker
tjarko@effect.demon.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Wereldwijde Conference Call Linux codenaam UL '
Lees ook