gemeente capelle a/d ijsselcapelle actueel - gemeentenieuws riolerings- en bestratingswerkzaamheden

riolerings- en bestratingswerkzaamheden

de nieuwe woningen en winkels op de hoek van de capelseweg-bermweg-freesiastraat zijn bijna gereed. voor die tijd moeten er nog een groot aantal werkzaamheden worden uitgevoerd in de directe omgeving. de nieuwe riolering wordt aangelegd in de freesiastraat vanaf de wereldwinkel tot aan de bermweg, met aansluitingen tot aan de anjerstraat en richting bedieningshof van winkelcentrum de luifel. ook rondom het nieuwe pand moet riolering worden gelegd, evenals in het voetpad langs de capelseweg tot aan de jasmijnsingel. tevens worden er langs de freesiastraat een aantal parkeerplaatsen aangelegd en wordt de bestrating aangepast.

wanneer dit gedeelte gereed is, wordt de riolering om de nieuwbouw aangelegd en daarna het gedeelte tot aan de bermweg. de verwachting is, dat rond half mei de werkzaamheden zover gevorderd zijn, dat de woningen bereikbaar zijn. in de tussentijd wordt ook de riolering in het voetpad voor de woningen capelseweg 7 tot en met 19 vervangen. afhankelijk van de afbouw en inrichting van de winkels is de verwachting dat de werkzaamheden eind juni gereed zijn.

heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze werkzaamheden, dan kunt u bellen met het informatiecentrum van de gemeente, telefoon 010-2848 484 of met de unit realisatie, telefoon 010-2848 742.

Zoekwoorden:

Deel: ' Werk aan riolering en bestrating Capelle a/d IJssel '
Lees ook