Tweede Kamer der Staten Generaal

Den Haag, donderdag 27 maart 2003 vl/mr

Commissies landbouw, natuurbeheer en visserij en onderwijs, cultuur en wetenschappen brengen bezoek aan universiteit wageningen

Leden van de vaste Commissies voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen brengen op vrijdag 28 maart aanstaande vanaf 10.00 uur een kennismakings-bezoek aan het Wageningen Universiteit en Researchcentrum (WUR).

Het werkbezoek staat in het teken van de kennismaking met de universiteit van Wageningen. Er wordt op het universiteitsterrein onder andere een bezoek gebracht aan het Instituut voor Agrotechnologisch Onderzoek (ATO) en aan een informatiemarkt, met onder meer presentaties over de toekomst van de pluimveehouderij en het allergieconsortium Wageningen. Tijdens het bezoek komen diverse onderwerpen aan de orde, zoals mestwetgeving en voedselveiligheid.

De volgende leden nemen deel aan het bezoek: Meijer (CDA, Voorzitter), Koopmans (CDA), Ormel (CDA), Mosterd (CDA), Tichelaar (PvdA), Waalkens (PvdA), Dijsselbloem (PvdA), Cornielje (VVD), Van den Brink (LPF), Kraneveldt (LPF), Van der Ham (D66) en Slob (ChristenUnie).

De Griffiers van de Commissies voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen zijn respectievelijk mevrouw Van der Sman, assistent-griffier van de Tweede Kamer en mevrouw De Kler.

Deel: ' Werkbezoek commissies LNV en OCW brengen bezoek aan Universiteit Wag.. '
Lees ook