Provincie Overijssel

Werkbezoek statencommissie mas aan pcp zwolle en de ambelt

De commissie Meedoen aan de samenleving (Mas) brengt maandag 10 juni een werkbezoek aan twee Overijsselse maatschappelijke instellingen. Het gaat hier om een bezoek aan het PatiëntenConsumentenPlatform Zwolle en de Ambelt.

Het programma begint 's middags om 13.00 uur bij het PCP Zwolle aan de Menno van Coehoornsingel 16. Hier zal tevens het bestuur van het PCP Twente aanwezig zijn. Onderwerp van gesprek is de situatie rond de bouw van de nieuwe Isala klinieken in Zwolle. Verder komt de inbreng over het invullen van de lijst met patiëntenrechten ter sprake.

Om 15.00 uur gaat de statencommissie op weg naar de jeugzorginstelling de Ambelt aan de Herfterlaan 33, waar een korte introductiefilm wordt vertoond met nadere informatie over de Trias Jeugdhulp.

Na de film kunnen de Statenleden aan het werk met twee workshops over jeugdzorg en de dagelijkse praktijk op de werkvloer van Trias.

Ter afsluiting treedt de commissie in gesprek met de cliëntenraad van de Ambelt. Om 17.30 uur is het programma afgelopen.

02/129

Bron: team Communicatie; Bas van Dishoeck, tel 038 - 425 23 47


© 05-06-2002 Provincie Overijssel

Zoekwoorden:

Deel: ' Werkbezoek statencommissie mas aan pcp zwolle en de ambelt '
Lees ook