Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Werkgroep Volwassenen weekend 2001: gezellig en leerzaam

19-09-2001
Lekker kletsen tijdens de lunch Opnieuw kan een succesvol Werkgroep Volwassen weekend in de annalen worden bijgeschreven. Het vond plaats op 14, 15 en 16 september 2001 in conferentiecentrum Drakenburgh te Baarn. Naast het bijwonen van lezingen en workshops was er voor de ruim 40 aanwezige weekend- en zaterdagdeelnemers ook ruim gelegenheid tot ontspanning en ontmoeting.

Ieder jaar organiseert de Werkgroep Volwassenen (voorheen de WJV genaamd) een Werkgroep Volwassenen Weekend (voorheen WJV-weekend) voor jongeren en volwassenen met Cystic Fibrosis en hun eventuele partner, broers, zussen, vrienden en kennissen. Tijdens dit weekend, dat doorgaans bezocht wordt door 40 tot 60 deelnemers, worden workshops en lezingen verzorgd door medici, fysiotherapeuten en andere direct betrokkenen. Daarnaast is er altijd plaats voor ontspannende activiteiten en het uitwisselen van persoonlijke ervaringen. Ook blijkt het Werkgroep Volwassenen Weekend een ontmoetingsplaats voor bekenden te zijn.

Gezellig en leerzaam
Trommelen op de djembee De Afrikaanse djembee, interessante lezingen, gevarieerde workshops, Sham-Rock en een geweldige one man show waren dit jaar de succesvolle ingrediënten voor opnieuw een gezellig en leerzaam weekend.

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving

Zoekwoorden:

Deel: ' Werkgroep Volwassenen weekend 2001 gezellig en leerzaam '
Lees ook