Werkman Oost winnaar 2015 in Veiligheidsartikelen


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20160119 -- Werkman Oost is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Veiligheidsartikelenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Werkman Oost geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van veiligheid en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Jacks, werkbroeken, kniebeschermers, handschoenen en overalls, maar ook gehoor-, gelaat- en ademhalingsbeschermers. Werkman Oost is als groothandel en als dealer actief in bedrijfskleding en veiligheidsartikelen.  Zij heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in snijbestendige kleding voor de glas- en metaalindustrie, waarin zij in Nederland en België de grootste speler is. Andere sectoren zijn onder andere petrochemie, offshore, weg- en waterbouw en medische zorg. Bedrijven kunnen bestellen op hun eigen Werkman Oost-website,  hiervan maken al honderden inkopers gebruik. Naast levering van producten legt de onderneming zich toe op veiligheidsvoorlichting, voorraadmanagement voor de klant, het organiseren van passessies op locatie, verbruiksregistratie van medewerkers en een zeer goede nazorg. Werkman Oost is opgericht in 1997, maar vindt haar oorsprong al in 1938. Het bedrijf is wereldwijd actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Werkman Oost een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Werkman Oost, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Gedegen vak- en marktkennis

In tegenstelling tot de ‘dozenschuivers’ in de branche, waarbij de handel vooral op prijs is gebaseerd, ontleent Werkman Oost haar succes vooral aan gedegen vakkennis van materiaal en wet- en regelgeving, grote kennis van haar klanten, eigen innovatieve ontwikkelingen en continue aandacht voor opleiding en training van medewerkers. Hierdoor wint zij vier van de vijf aanbestedingen. De jury prijst met name haar ondernemersgeest. ‘Niet op de concurrenten wachten, maar vooroplopen in kennis en ontwikkeling. Eigen activiteiten ontwikkelen en de regie in eigen hand houden – naast betrouwbaar zijn, doen wat je zegt en service in brede zin verlenen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Constante focus, integriteit en vasthouden aan waarin je gelooft zijn voor Werkman Oost belangrijke factoren die succes brengen. Daarnaast wordt er gewerkt aan imago. De markt werkt graag met succesvolle partners, dus dat moet ook uitgestraald worden. ‘Werkman Oost is een mooi klein bedrijf dat goed presteert in haar markt. Zij verdient het dan ook zonder meer om de winnaar in haar branche te worden’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.werkmanoost.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Werkman Oost winnaar 2015 in Veiligheidsartikelen '
Lees ook