Gemeente Almere

Persbericht 192.3

1 juli 1999

WERKZAAMHEDEN AAN DE EVENAAR

Momenteel wordt druk gewerkt aan de reconstructie van de Evenaar in Almere-Buiten. Er worden verkeersdrempels aangelegd en de weg wordt afgewerkt met een afdeklaag van asfalt.

Om de overlast voor het verkeer zo beperkt mogelijk te houden, is het ook nodig om een aantal werkzaamheden in de avonduren uit te voeren. Dit gebeurt in de week van 5 t/m 9 juli tussen 20.00 uur 's avonds en 05.00 uur 's morgens op beide rijbanen van de Evenaar tussen de rotonde het Westelijk Halfrond en de Straat van Magallanes. Tijdens deze werkzaamheden is er geen verkeer mogelijk. De bussen rijden echter gewoon door.

De betrokken bewoners worden schriftelijk door de gemeente op de hoogte gesteld van de werkzaamheden en de mogelijk overlast die daaruit kan voortvloeien. Verder liggen tekeningen en planning van de reconstructie ter inzage in het regiokantoor van wijkbeheer aan het Noordeinde 92/94. Het kantoor is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel. 5496666. Er wordt naar gestreefd om de reconstructie van de hele Evenaar eind juli gerealiseerd te hebben.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

Zoekwoorden:

Deel: ' Werkzaamheden aan De Evenaar Almere '
Lees ook