Gemeente Heusden


Werkzaamheden aan wegen in Drunen en Nieuwkuijk

Van 24 juni tot en met 12 juli wordt er gewerkt aan het asfalt van de Beethovenlaan. Het wegdek vanaf de Vennestraat in Drunen tot aan de rotonde bij de Admiraalsweg en vanaf de rotonde tot aan de Duinweg wordt vervangen. Tegelijkertijd worden er twee drempels aangelegd. De eerste tussen de rotonde en de J. Straussstraat en de tweede tussen de J. Strausstraat en de Vennestraat.

In verband met deze werkzaamheden wordt een gedeelte van de Beethovenlaan een paar dagen afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Vennestraat en de De Ruyterstraat. Op de aankondigingsborden langs de Beethovenlaan wordt bekendgemaakt wanneer deze straat exact afgesloten wordt. Ook de busroute wordt tijdelijk gewijzigd.

Op de Middelweg in Nieuwkuijk wordt een nieuwe asfalttoplaag aangebracht, vanaf de kruising Middelweg-Kerkstraat tot voorbij de kruising Middelweg-Vimmerik. Ook dit gaat gebeuren in de periode van 24 juni tot en met 12 juli.

De Middelweg wordt voor deze werkzaamheden tijdelijk afgesloten. Om welke dagen het exact gaat, wordt bekendgemaakt via de aankondigingsborden langs de Middelweg.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de opzichter van het werk, de heer G. van Zijl, via telefoonnummer 0651 86 73 42.

Deel: ' Werkzaamheden aan wegen in Drunen en Nieuwkuijk '
Lees ook