Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 01/03/00

Werkzaamheden derde spoor maart 2000

De bouw van het derde spoor is in volle gang. In maart 2000 wordt onder andere de laatste hand gelegd aan de reconstructie van de verlengde Vlierweg. Het huidige fietspad wordt omgebouwd tot een weg voor voetgangers, fietsers, bouwverkeer en bestemmingsverkeer (geen doorgaand verkeer). De Vlierweg zelf wordt alleen toegankelijk voor voetgangers, fietsers en bestemmingsverkeer. Met behulp van verkeersborden, die de gemeente Houten op korte termijn gaat plaatsen, wordt de Vlierweg afgesloten voor bouwverkeer en doorgaand verkeer. Op de Rondweg, ter hoogte van de afslagen Dorpsstraat en Het Erf verschijnen eveneens borden. Deze borden leiden het bouwverkeer via de Rondweg de Molen op.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden in maart? In de week van 6 tot en met 10 maart verschijnt de nieuwe bewonersbrief waarin de stand van zaken en de planning omschreven staat. Deze wordt bij omwonenden huis aan huis verspreid en ligt vanaf 6 maart voor u klaar bij het wooninformatiecentrum.

Als u naar aanleiding van de werkzaamheden nog vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Sonja Sanders, projectvoorlichter van NS Railinfrabeheer, op telefoonnummer 030 - 235 79 71.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 2000 Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Werkzaamheden derde spoor maart 2000 in gemeente Houten '
Lees ook