Gemeente Den Helder

Weeknieuws

werkzaamheden Texelstroomlaan

betreft:
week: week 34

Maandag 30 augustus wordt begonnen met de reconstructie van de Texelstroomlaan. De weg wordt geasfalteerd. De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd.

De eerste duurt ongeveer vier weken. Hierbij wordt de weg tussen de Geulstraat en het kruispunt Texelstroomlaan/IJsselmeerstraat afgesloten. De buslijnen 150 en 151 rijden tijdens deze periode over de Drs. F. Bijlweg en de Flevostraat naar de Texelstroomlaan. Voor het autoverkeer is er een omleidingsroute die met borden is aangegeven.

De tweede fase duurt circa vijf weken. Dan is de weg tussen de Korvetstraat en het kruispunt Texelstroomlaan/IJsselmeerstraat afgesloten. De derde fase duurt ongeveer zes weken. Hierbij is de weg tussen de Marsdiepstraat en het kruispunt
Texelstroomlaan/IJsselmeerstraat gestremd. Ook tijdens de tweede en derde fase is er voor het autoverkeer een omleidingsroute. Hoe de bussen rijden wordt nog bekend gemaakt.

Naar verwachting zal de Texelstroomlaan voor de feestdagen weer opengesteld worden voor het verkeer. In het voorjaar krijgt het wegdek nog van een nieuwe toplaag

_________________________________________________________________

laaste verandering: augustus 25, 1999

Zoekwoorden:

Deel: ' Werkzaamheden Texelstroomlaan Den Helder '
Lees ook