AXA Verzekeringen

Wervingsadvertentie Management Trainees AXA genomineerd voor O/N Jaarprijs

3 september 2001

De wervingscampagne van AXA 'Jong managementtalent sturen wij direct weg' is genomineerd voor de O/N Jaarprijs. De O/N Jaarprijs wordt uitgereikt tijdens de ReclameDag op 4 oktober 2001 die is georganiseerd door de Marketing Associatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In de wervingscampagne - die in augustus 2000 werd gelanceerd - worden young professionals uitgenodigd voor een selectieronde in het AXA-kasteel Suduiraut vlak bij Bordeaux in Frankrijk. AXA had speciaal een Fokker 50 afgehuurd om de deelnemers naar het kasteel te brengen.

Voorloper op internationale campagne
In de entourage van het Franse kasteel woonden de young professionals gedurende drie dagen een assesment center bij. Uit de selectierondes zijn in totaal negen management trainees aangenomen. Zij werken allemaal nog bij AXA in de meest uiteenlopende functies. In navolging op deze campagne is een internationale wervingscampagne ontwikkeld die in juni 2001 is gelanceerd. In dit traject hebben ruim dertig young professionals uit acht Europese landen deelgenomen aan The AXA Cyber Odyssee, een strategisch spel waarin de deelnemers de strijd met elkaar aangaan.

De nominatie en prijs
De advertentie van AXA is beoordeeld tijdens een voorselectie door de leden van de Marketing Associatie EUR. Uit alle inzendingen worden drie advertenties per categorie genomineerd. De advertentie van AXA valt in de categorie Financieel & Juridisch, evenals een advertentie van Delta Lloyd en de ING Bank. O/N lezers kunnen via de site van O/N stemmen op de genomineerde advertenties. De jury beoordeelt de inzendingen op basis van een aantal criteria: impact, originaliteit, doeltreffendheid, synergie beeld-tekst en lay-out.

O/N Jaarprijs
De O/N Jaarprijs is verbonden aan de uitgave O/N van Crosspoints. Dit magazine wordt maandelijks gratis verspreid onder ruim 50.000 studenten en starters, twee jaar voor tot één jaar na hun afstuderen. Op www.on.nl en www.maeur.nl is meer informatie over de O/N Jaarprijs te vinden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wervingsadvertentie AXA genomineerd voor O/N Jaarprijs '
Lees ook