3Com Benelux

Westcon nieuwe distributeur voor Nederland

Maarssen / Brussel - 27 Juni, 2002 - 3Com heeft Westcon Nederland benoemd tot geautoriseerd distributeur voor de enterprise markt in Nederland. Westcon maakt deel uit van de Westcon Group, een wereldwijde distributeur op het gebied van netwerk- en telecommunicatieproducten, met als specialiteit de netwerkinfrastructuur bij grote bedrijven. Dankzij de samenwerking krijgen Westcon-klanten direct toegang tot 3Com-oplossingen.

Westcon nam onlangs Landis ICT over, een belangrijke distributeur voor 3Com in Nederland. Door de aanstelling van Westcon biedt 3Com optimale continuïteit aan Landis-klanten.

"De bedrijfsmarkt is van strategisch belang voor ons en Westcon heeft de kennis en ervaring als reseller in huis om ons op dit terrrein te helpen groeien", benadrukt Dirk Bosmans, directeur Benelux. "We zijn altijd erg tevreden geweest over de relatie met Landis, waarvan veel mensen en de know how nu bij Westcon zijn terechtgekomen."

"3Com heeft een zeer compleet portfolio dat absoluut in de Nederlandse markt past. Wij zijn dus blij met een partner als 3Com die totaaloplossingen biedt in de convergentie- en switching markt, en waarvoor wij toegevoegde waarde in de vorm van kennis of ervaring kunnen leveren", zegt Stefan van Hoof, general manager Westcon Nederland. "We verwachten dat deze samenwerking voor beide partijen zeer vruchtbaar zal zijn".

---

Over Westcon
Westcon Group is een grote distributeur voor netwerkproducten. Via de divisies Weston, Comstor en VodaOne biedt het bedrijf producten en diensten aan voor de convergentie van spraak, data en video, remote access, internet en e-business, virtual private networks, videoconferencing, draadloze netwerken en netwerkveiligheid. Meer informatie is te vinden op de website

---

Over 3Com

3Com vereenvoudigt de netwerktoegang tot informatie en services met behulp van gebruiksvriendelijke connectiviteitsoplossingen voor consumenten en bedrijven. Daarnaast levert de onderneming toegangsinfrastructuren en IP-serviceplatforms voor netwerk service providers. 3Com onderhoudt websites op www.3com.be en http://www.3com.com/corpinfo/en_US/pressbox/index.jsp.
---

3Com is een geregistreerd handelsmerk van de 3Com Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke bedrijven die de rechten daartoe bezitten.
---

Perscontact:
Presscom PR and Marketing
Madeleine Kok/Theo Vrugt
Tel: +31(0)30-6051415
Email: l.t.vrugt@inter.nl.net

3Com Benelux
Robert Blaas
Tél. +/31/346-586211
robert_blaas@3com.com

Deel: ' Westcon nieuwe distributeur voor Nederland '
Lees ook