gemeente hoorn

wethouder deen afgetreden

naar aanleiding van het in het voorjaar gerezen geschil tussen marcel deen en zijn voormalig werkgever, stichting participatiewerk enkhuizen, hebben burgemeester en wethouders van hoorn op 23 augustus 1999 de volgende verklaring afgegeven.

"Op 23 augustus is de kwestie tussen Deen en de stichting SPE in gezamenlijk overleg opgelost. Dit heeft Marcel Deen er niet van weerhouden per gelijke datum ontslag te nemen als wethouder van de gemeente Hoorn. Ondanks het feit dat het formeel een kwestie tussen SPE en de heer Deen betreft, stelt Deen vast dat deze kwestie zijn bestuurlijk handelen negatief kan beïnvloeden hetgeen uiteraard ook voor Hoorn negatieve gevolgen zou kunnen hebben. Hij heeft daaruit zijn conclusies getrokken en besloten ontslag te nemen.
Wij respecteren het besluit van Marcel Deen, hoezeer wij de noodzaak daartoe ook betreuren. Gedurende de laatste anderhalf jaar hebben we hem als een vakkundige en plezierige collega leren kennen. We kunnen dan ook terugzien op een constructieve samenwerking."

In de raadsvergadering van 14 september zal Deens opvolger worden gekozen.

Deel: ' Wethouder Deen (Hoorn) afgetreden '
Lees ook