Gemeente Amersfoort

Wethouder Jonkman op verjaardagsbezoek bij buurtbeheerders

Datum: 12 juni 2002

Wethouder Jonkman van de gemeente Amersfoort gaat op maandagochtend 17 juni op verjaardagsvisite bij de buurtbeheerders van de Stichting Centrale Woningzorg. Hij brengt zijn bezoek in het kader van de campagne Iedereen doet mee om zo zijn waardering over te brengen voor het werk dat de buurtbeheerders verrichten

De Stichting Centrale Woningzorg heeft meer dan twintig buurtbeheerders in dienst die aanspreekpunt zijn voor bewoners. Zij signaleert gebreken en onderhoudsbehoeften in de openbare ruimjtes, verwijderen zwerfvuil, verrichten kleine reparaties of nemen contact op met instanties om klachten te verhelpen. De buurtbeheerders zijn een herkenbaar gezicht voor bewoners en instanties.

Tijdens de campagne Iedereen Doet Mee van de gemeente Amersfoort vieren leden van het college van burgemeester en wethouders hun verjaardag bij een sociaal project in de stad. Daarbij nemen de jarigen een cadeau mee om het project te steunen.

Wethouder Jonkman heeft gekozen voor een bezoek aan de buurtbeheerders omdat hij het werk van deze mensen belangrijk vindt. Om de herkenbaarheid te vergroten overhandigt hij een gevelbord voor de verschillende locaties waar de buurtbeheerders een vestiging hebben. Daarop staat kort aangegeven wat de buurtbeheerders doen.

Wethouder Jonkman spreekt de buurtbeheerders op maandagochtend 10.00 uur aan de Carthesiusstraat 8.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wethouder Jonkman Amersfoort op verjaardagsbezoek bij buurtbeheerders '
Lees ook