Gemeente Capelle a/d IJssel

Wethouder Moerkerke loopt mee met toezichthouders in Hoven

26
Wethouder Veiligheid van de gemeente Capelle aan den IJssel, de heer A.J. Moerkerke, loopt donderdag 25 juli 2002 een dienst mee met de toezichthouders in de Hoven. De dienst begint om 16.00 uur op het kantoor van de Nederlandse Veiligheidsdienst onder de metrobaan bij metrostation Capelle Centrum (aan de rand van het Stadsplein).

De toezichthouders worden vanaf oktober 2000 ingezet in en rondom wooncomplexen in de Hoven, de Hoeken, de Diepen, de Bergen en in Schollevaar-Oost. Het doel is om het veiligheidsgevoel van de bewoners in deze buurten te vergroten. Het toezichthoudersproject is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Capelle aan den IJssel, Stichting Woningpartners, politie Rotterdam-Rijnmond basiseenheid Capelle aan den IJssel en de Nederlandse Veiligheidsdienst B.V. De partijen verwachten dat particuliere beveiligingsbeambten een positieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de situatie in genoemde wooncomplexen.

Stichting Woningpartners en de gemeente Capelle aan den IJssel financieren het toezichthoudersproject. Aan het einde van dit jaar wordt het project geëvalueerd en besluiten de partners of het project wel of niet wordt voortgezet.

Deel: ' Wethouder Moerkerke loopt mee met toezichthouders in Hoven '
Lees ook