Gemeente Barendrecht

Persbericht gemeente Barendrecht

Wethouder Nootenboom huldigt voetballers BVV 1

!!! Bij winst op Rijnvogels: Kom de kampioenen van BVV Barendrecht zaterdag van 19.30 tot 20.00 uur toejuichen bij het gemeentehuis !!!

BARENDRECHT (woensdag 28 maart 2007) ­ Indien BVV Barendrecht komende zaterdag 31 maart de uitwedstrijd tegen het Katwijkse Rijnvogels weet te winnen, dan behalen ze het kampioenschap in de
1e Klasse en worden ze nog diezelfde avond op het gemeentehuis gehuldigd. Wethouder Bas Nootenboom (Sport) ontvangt de voetballers om 19.30 uur op het gemeentehuis. Voorafgaand aan de huldiging maken de voetballers, trainer, begeleiders en bestuursleden van BVV Barendrecht een feestelijke rondrit door Barendrecht.

Barendrecht heeft nu vier punten voorsprong op Scheveningen, met één wedstrijd tegoed. Als de ploeg van Jack van den Berg zaterdag het inhaalduel tegen Rijnvogels (uit) weet te winnen, is het twee wedstrijden voor het einde van de competitie al kampioen. Daarmee keren ze volgend seizoen na een afwezigheid van drie jaar terug in de Hoofdklasse. De wedstrijd in Katwijk begint om 14.30 uur. Bij winst volgt er tussen 18.30 en 19.30 uur een rondrit door Barendrecht, die zal eindigen bij het Barendrechtse gemeentehuis (Binnenhof
1). De voetballers van BVV Barendrecht worden dan met bloemen, een hapje en een drankje ontvangen door wethouder sportzaken Bas Nootenboom. Het complete gezelschap zal direct daarna verschijnen op het bordes van het gemeentehuis. Alle supporters van de BVV Barendrecht kunnen zich dus komende zaterdag om ongeveer 19.30 uur verzamelen op het plein voor het gemeentehuis om hun sportieve helden te felicite- ren en toe te juichen. Met deze huldiging wordt een jarenlange traditie van huldigingen voortgezet. Aan het einde van het seizoen 2003-2004 werd de BVV Barendrecht voor het laatst gehuldigd op het gemeentehuis, eveneens voor het behaalde kampioenschap in de 1e Klasse.

Deel: ' Wethouder Nootenboom huldigt voetballers BVV 1 '


Lees ook