Gemeente Rotterdam

Wethouder Veiligheid De Faria peilt meningen Rotterdammers over prostitutie.

(25-02) Prostitutie is het oudste beroep ter wereld. Het zal er altijd zijn. In elke grote stad komt prostitutie voor. Ook in Rotterdam. Op 12, 13 en 17 maart praat Rotterdam over prostitutie. Praat u mee?

Waarom nodigen wij u uit? Op dit moment bekijkt de gemeente wat er met prostitutie in Rotterdam moet gebeuren. Als inwoner van Rotterdam gaat dat u ook aan. Daarom vraagt de gemeente aan u: wat moet er volgens u gebeuren met prostitutie, welke ideeën heeft u?

De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat u hiervan vindt. Uw mening gebruiken wij bij het nemen van besluiten over de toekomst van prostitutie in Rotterdam.

Iedere Rotterdammer krijgt daarom de gelegenheid om mee te praten. Dat kan op speciale debat-avonden. Aan de hand van deze stellingen wordt u een aantal mogelijkheden voorgelegd. 1. Een rosse buurt hoort in een havenstad, dus ook in Rotterdam 2. Voorlopig heeft Rotterdam genoeg mogelijkheden voor prostitutie, er hoeft niets bij.
3. Gecontroleerd tippelen vult overige prostitutie in de stad aan.

Denk en praat met ons mee over wat er in Rotterdam met prostitutie moet gebeuren. Uw mening telt. We zien u graag op één van onderstaande bijeenkomsten.

U kunt meepraten op:

* woensdag 12 maart in de Kleine Zaal van het Theater Zuidplein, Zuidplein 60/64 (Charlois);

* donderdag 13 maart in Wijkaccomodatie De Tamboer, Pijperstraat 37 (Kralingen-Crooswijk);

* maandag 17 maart in Wijkaccomodatie Het Peil, Marinus Bolkplein 7 (Prins Alexander).

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur.

U komt toch ook?

De bijeenkomsten worden geopend door mevrouw Rabella de Faria, Wethouder Veiligheid en Volksgezondheid. Peter Schuiten, oud-journalist, leidt de bijeenkomsten. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan telefonisch bij Het Portaal, 010-2900521 of stuur een e-mail naar: prostitutie@het-portaal.net.

Vermeld in uw e-mail uw naam en telefoonnummer. Reserveren hoeft niet: binnenlopen op de avond zelf mag ook. Kunt u niet komen, maar wilt u wel uw mening geven? Reageer dan via bovengenoemd e-mailadres. Of via STADSDEBAT.

Meer weten?
Kijk op www.het-portaal.net

Deel: ' Wethouder peilt meningen Rotterdammers over prostitutie '
Lees ook