Wethouders bezoeken zorg- en welzijnorganisaties


Bijna 140 locaties open tijdens Open Dag van Zorg en Welzijn

Zoetermeer, 20120315 -- Wethouders van de gemeenten Den Haag, Delft, Wassenaar en Westland gaan 17 maart een kijkje nemen bij een zorg- of welzijnorganisatie bij hen in de buurt tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn. Bijna 140 zorg- en welzijnslocaties in de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord openen aanstaande zaterdag hun deuren voor het grote publiek tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn.

De zorg- en welzijnsector staat hoog op de gemeentelijke agenda’s. Bij een gezonde en leefbare stad horen kwalitatief goede diensten op het gebied van zorg en welzijn. Ook voor de werkgelegenheid speelt de zorg- en welzijnsector een grote rol. De vergrijzing die de komende jaren zijn intrede doet zal de vraag naar kwalitatief goede zorg- en welzijnmedewerkers doen toenemen.

Open Dag van Zorg en Welzijn

In de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord deden er nog nooit zoveel zorg- en welzijnorganisaties mee aan de jaarlijks terugkerende Open Dag van Zorg en Welzijn. Door activiteiten en rondleidingen komen de bezoekers meer te weten over de zorg- en welzijnsector. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen en zijn er markten waar leuke spulletjes te koop zijn die door cliënten zijn gemaakt. Zorg- en welzijnorganisaties werven ook actief nieuwe medewerkers en vrijwilligers en geven informatie over openstaande vacatures en de sollicitatieprocedure. De Open Dag van Zorg en Welzijn wordt georganiseerd door, werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn, ZW Haaglanden.


Deel: ' Wethouders bezoeken zorg- en welzijnorganisaties '
Lees ook