WHOBEATSTHEMASTER.COM zoekt gitaristen


VELDHOVEN, 20140907 -- WHOBEATSTHEMASTER.COM is een talentenjacht voor gitaristen op een (semi) akoestische gitaar. Er zijn 2 categorieën: jonger dan 15 jaar en ouder dan 15 jaar. Wanneer en waar? Zondag 2 november 2014 om 10:30 uur in Theater de Schalm te Veldhoven. Aanmelden vóór 15 oktober 2014. De gitarist maakt zelf een promofilmpje van 4 minuten en speelt daarin zelf een voorgeschreven stuk van Harry Sacksioni plus een eigen compositie of een stukje naar eigen keuze. De jury selecteert de kandidaten voor deelname aan deze talentenjacht. Uploaden via www.whobeatsthemaster.com/aanmelden

[Logo Who Beats the Master] Alle gitaristen krijgen die zondagochtend een workshop van Harry Sacksioni. Verdere selectie vindt plaats door de jury en het publiek. De laatste 8 uit de 2 categorieën plaatsen zich 's middags voor de master class van Harry Sacksioni.

Iedere categorie kent één finale winnaar. Als absolute droomhoofdprijs mogen die winnaars van deze talentenjacht diezelfde avond bovendien optreden in Theater de Schalm in het live programma van Harry Sacksioni tijdens zijn programma Stringdance. En dat is absoluut uniek! Familie, vrienden en bekenden kunnen de talenten ondersteunen en toejuichen gedurende de hele dag en avond. Kijk voor meer info op de volgende websites: www.whobeatsthemaster.com en van het theater: www.deschalm.com (klik op 2 november 2014).

Wie neemt deze uitdaging aan? Wie denkt een nieuw talent te zijn? Wie doet mee aan de workshop en aan de master class? Wie wilt Harry Sacksioni ontmoeten? Wie droomt van een optreden in een volle theaterzaal? Wie gaat dan naast Harry Sacksioni staan? Wie neemt deze prijzen in ontvangst?

Aanmelden: www.whobeatsthemaster.com/aanmelden vóór 15 oktober aanstaande.

Eten en drinken: Is geregeld in het Grand Café van Theater de Schalm.
Overnachten:
Kijk op de website voor speciale hotelarrangementen.
Parkeren: Gratis op zondag en volop ruimte rondom het theater.
Prijzen:
Speciale aanbieding voor deelnemers.

Whobeatsthemaster.com is opgezet door Frans Szlapka en Jan Wouda met de enthousiaste medewerking van "master" Harry Sacksioni rond de aandacht voor de gitarist, de gitaar, het beter spelen, het zelf componeren en tenslotte de winnaars een podium te geven.


Deel: ' WhoBeatsTheMaster.com zoekt gitaristen '
Lees ook