Widgr Marketplace: de widget store voor bedrijven


LOENEN AAN DE VECHT, 20110620 -- Op 18 juni 2011 is de publieke beta van het Widgr Marketplace platform opengesteld voor de community. Widgr Marketplace is de eerste wereldwijde marktplaats voor widgets gebaseerd op verschillende technologische standaarden, die gericht zijn op bedrijven. Een voorbeeld hiervan zijn herbruikbare oplossingen gebaseerd op OpenSocial gadget, portlet of web part technologie. Als enige marktplaats kunnen gepubliceerde oplossingen direct live gedemonstreerd worden op de leidende enterprise web platformen.

[Logo Widgr Marketplace] Het bezoeken van Widgr Marketplace is gratis. Solution Providers betalen een jaarlijkse fee per oplossing voor het publiceren en demonstreren van hun oplossingen. Daarnaast kunnen Implementation Partners tegen een jaarlijkse fee zichtbaar worden in de wereldwijde partner directory.

Widgr Marketplace is een initiatief van Widgr B.V. Aan het opzetten van het Widgr Marketplace platform is ruim 2 jaar gewerkt door een klein internationaal team, ondersteund door een groep van multinationale klant organisaties, markt analysten, software vendors en system integrators.

Het Widgr Marketplace platform bevat al enkele voorbeeld oplossingen.

Met de annoncering van het publieke beta platform wordt de community opgeroepen feedback te geven, actief te participeren en nieuwe oplossingen te publiceren.

Website: http://www.widgr.com


Deel: ' Widgr Marketplace de widget store voor bedrijven '
Lees ook