Wie wordt het duurzaamste schrijftalent van 2013?


HAREN, 20130306 -- Duurzaamnieuws.nl is op zoek naar het duurzaamste schrijftalent van 2013. Daarom organiseert de redactie een competitie, waaraan iedereen kan meedoen. Student of pensionado, werkzoekende freelancer, vakspecialist of gesettelde auteur, wat telt is een vlotte groene pen, een helder en origineel verhaal en een hart dat klopt voor duurzaam.

Kanshebbers op prijzen en publicatie zijn vooral producties die op een sterk en origineel idee zijn gebaseerd voor de presentatie van een duurzaam onderwerp. Dat kan natuurlijk ook een bijzondere invalshoek van een bestaand probleem zijn. Daarnaast is een heldere stijl van belang, zodat het verhaal voor een breed en gevarieerd publiek aantrekkelijk en begrijpbaar is.

Als jouw pen groen en scherp genoeg is voor Duurzaamnieuws.nl, stuur dan voor 31 mei 2013 een kort voorstel voor het artikel dat je graag wil schrijven, plus een korte motivatie waarom juist dit onderwerp, naar redactie@duurzaamnieuws.nl  Uit de inzendingen selecteert de redactie elke week een voorstel dat vervolgens kan worden uitgewerkt en dat wordt gepubliceerd.

De competitie Duurzaam Schrijftalent wordt mede ondersteund door Triodos Foundation.

Prijzen

Elk gepubliceerd artikel wint € 50,- .  Lezers kunnen op het artikel stemmen via Facebook likes en alle bezoeken aan het artikel worden geteld.  Wie op 31 september de meeste likes en bezoeken heeft vergaard, wint € 250,-

Kijk voor alle voorwaarden op www.duurzaamnieuws.nl/reporter.html?id=95056


Deel: ' Wie wordt het duurzaamste schrijftalent van 2013? '
Lees ook