Ingezonden persbericht

Wiertz Personeelsdiensten opent 3 nieuwe filialen

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten opent de komende maanden drie nieuwe vestigingen. De opening van deze nieuwe filialen past helemaal binnen de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf. Daar komt bij dat de ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid en arbeidsmarkt het nodig maken om pro-actief en innovatief te reageren.

"Door de groei van de economie enerzijds en de uitstroom van de na-oorlogse generatie anderzijds ontstaat er de komende jaren een groot tekort aan personeel" aldus een woordvoerder. "Daarom is het van groot belang om op allerlei manieren te werken aan het invullen van de vacatures". De drie nieuwe vestigingen van Wiertz Personeelsdiensten worden gevestigd in het Eurode Business Center, het Parkstad Limburg Stadion en in Eindhoven. "In het Eurode Business Center zitten we al 6 jaar met ons Duits wervingskantoor en hier breiden we onze capaciteit uit met een nieuw concept" vervolgt de woordvoerder. "Duitse werknemers zijn niet meer weg te denken binnen de Nederlandse arbeidsmarkt en ons nieuwe kantoor wordt het schakelpunt tussen werkzoekenden uit heel Duitsland en werkgevers in heel Nederland. Een uniek grensoverschrijdend concept genaamd Job Salon".

Het gebied rondom het stadion van Roda JC kent de afgelopen jaren een voorspoedige ontwikkeling. Dagelijks winkelen in deze omgeving ca. 10.000 bezoekers. "Hier gaan we een regionale werkwinkel openen waarbinnen we werkzoekenden en concrete werkgevers direct bijeen brengen. Deze werkwinkel zal eerder een regionaal dan een plaatselijk karakter hebben omdat de bezoekers immers van heinde en ver komen".

Het derde nieuwe kantoor zal dan gevestigd worden in Eindhoven. "Een logische stap omdat Eindhoven naadloos aansluit bij onze bestaande kantorennetwerk in Noord Limburg zoals Venray en Weert. Onze opdrachtgevers zitten nu al in Eindhoven en ze vragen ons om bediening ter plekke. Wel is het dan ons eerste kantoor in Nederland buiten Limburg" aldus de woordvoerder "indien ons kwaliteitsconcept in Eindhoven een succes wordt, en waarom niet, liggen nieuwe openingen in Brabant voor de hand".

Wiertz Personeelsdiensten telt op dit moment 12 kantoren in Limburg en 2 in Duitsland. Binnenkort zijn het er dus 17. Dagelijks werken zo'n 2.500 uitzendkrachten bij 600 verschillende opdrachtgevers.

Deel: ' Wiertz Personeelsdiensten opent 3 nieuwe filialen '


Lees ook