Gemeente Lisse

WIJKBEZOEK CENTRUM OP 8 OKTOBER A.S.
Op maandag 8 oktober aanstaande brengen wij, burgemeester en wethouders van Lisse, voor de tweede keer een bezoek aan de wijk Centrum. De inwoners van dit gebied hebben geruime tijd geleden een uitnodiging ontvangen voor de wijkbijeenkomst die die avond plaatsvindt om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Dit gebied wordt globaal begrensd door de Westerdreef, Heereweg tot aan de Oranjelaan, Gladiolenstraat, Haven, Achter St. Aagten en de Lindenlaan tot aan de Westerdreef.

Ter voorbereiding op de bijeenkomst hebben wij op dinsdag 18 september jl. per fiets een kijkje in de wijk genomen. Ook hebben wij inmiddels een groot aantal opmerkingen, vragen, suggesties en klachten ontvangen van bewoners. Gezien het grote aantal zullen wij die avond niet in staat zijn op elke reactie in te gaan. De ingekomen reacties worden echter teruggekoppeld naar de betreffende afdelingen en zullen daar in behandeling worden genomen.

Wij hopen op 8 oktober vele bewoners welkom te mogen heten. Ook wanneer u om wat voor reden dan ook- de uitnodiging niet heeft ontvangen, maar wel in deze wijk woont, bent u van harte welkom de bijeenkomst bij te wonen. Het gemeentehuis is goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Graag tot ziens op maandag 8 oktober!

Deel: ' Wijkbezoek college B&W Lisse aan Wijk Centrum '
Lees ook