Gemeente Capelle a/d IJssel

Wijkontmoetingsavond 27 maart 2003

Donderdag 27 maart 2003 om 20.00 uur wordt in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4, voor de derde keer een ontmoetingsavond gehouden voor nieuwe inwoners van de wijk Schollevaar. Deze avond wordt georganiseerd door het Wijkoverlegplatform Schollevaar. Vaak blijkt dat wijkbewoners pas na lange tijd ontdekken hoeveel voorzieningen er eigenlijk zijn in de wijk Schollevaar. Om iedereen beter wegwijs te maken in de wijk, nodigt het Wijkoverlegplatform u van harte uit voor een ontmoetingsavond voor nieuwe wijkbewoners. Deze avond is gratis, volstrekt vrijblijvend en verplicht tot niets.

Op het programma staan onder andere: een audiovisuele presentatie van Schollevaar, een korte speech van wijkwethouder Aart-Jan Moerkerke en een markt van mogelijkheden met allerlei standjes, waar u informatie kunt krijgen over medische diensten, onderwijs, sportvoorzieningen, verenigingen, kinderwerk, voorzieningen voor ouderen, gemeentelijke service, kerken, de bibliotheek, enzovoorts. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u bij de diverse instellingen uw licht opsteken.
Kortom, een programma dat de moeite waard is. Voor meer informatie kunt u bellen naar René van Loon, telefoon 010-4426280 of Gerard van Breugel, telefoon 010-4514253.

Zoekwoorden:

Deel: ' Wijkontmoetingsavond in Capelle '
Lees ook