Gemeente Velsen

Velsen, 05-09-2001

Wijkschouw Velserbroek

Dinsdagavond 11 september a.s. organiseert het wijkplatform Velserbroek een wijkschouw door Velserbroek

Deze wijkschouw wordt gehouden naar aanleiding van de enquète in het weekblad De Hofgeest van juni jl. Het doel van de wijkschouw is de knelpunten langs te lopen, die bewoners in deze enquète hebben aangegeven.
Behalve leden van het wijkplatform gaan ook mee: de wijkwethouder Gerard Vosse, de wijkcoördinator Sandra Eriks, de wijkbeheerder Niek de Groot, de voorman van de wijkploeg Hans Lammers en de wijkagent Jeanet du Pont. Om 18.30 vertrekt de groep met de fiets vanaf het Vestingplein. Tijdens de schouw kunnen bewoners vanaf het startpunt meefietsen of langs de route de groep ontmoeten en hier hun vragen en/of klachten aan de groep voorleggen.

Later in het jaar wordt een wijkavond georganiseerd, waar de uitkomst van de enquète en de wijkschouw aan de wijkbewoners wordt gepesenteerd en de mogelijke oplossingen worden besproken.

De route van de wijkschouw is als volgt: 18.30 Vertrek van het Vestingplein 18.45 Joke Smitkade / Dammersboog 19.15 Johanna Naberstraat 19.45 De Kamp ter hoogte van het benzinestation
20.00 Langemaad (oversteek) 20.25 Florapad / Zwanebloembocht 20.40 Fregat
21.00 Vestingplein

Na afloop is er een informeel samenzijn in Het Polderhuis.

Deel: ' Wijkschouw Velserbroek in gemeente Velsen '
Lees ook