Aino

Persbericht

Wijziging Hoofddirectie Aino

Houten, 13 juni 2002. Aino N.V. ("Aino") maakt bekend dat de heer R.P.W. (René) Vos heden terugtreedt als voorzitter van de statutaire hoofddirectie. Tevens maakt Aino hierbij de voorgenomen benoeming bekend van de heer W. (Willem) Haverkamp (1946) als voorzitter van de statutaire hoofddirectie.

De benoeming is geagendeerd voor de algemene vergadering van aandeelhouders op 28 juni 2002 en zal plaatsvinden met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. De heer Vos zal als adviseur van de raad van commissarissen aan de onderneming verbonden blijven. De heer Haverkamp bekleedde van 1977 tot en met 2001, in binnen- en buitenland, verschillende managementfuncties voor Philips, laatstelijk als executive vice-president Philips International B.V.

Profiel Aino N.V.
Aino is een zakelijke dienstverlener die

* adviseert op het gebied van organisatie en (ICT-) businessstrategie
* op pragmatische wijze passende informatiesystemen bouwt voor front-, mid- en back-office-omgevingen

* helpt deze omgevingen kosteneffectief te beheren
Bij Aino zien we automatisering als strategische succesfactor die uw bedrijf of organisatie de nodige slagkracht geeft. Wij denken dan ook graag met u mee om u te helpen uw concurrentiepositie te verbeteren. Soms ligt de nadruk op creativiteit en flexibiliteit. In andere gevallen is betrouwbaarheid en continuïteit het belangrijkste criterium. In alle gevallen draait het echter om mensenwerk. Daarom is de ontplooiing van mensen voor Aino een centraal thema. Die visie brengen we inmiddels in de praktijk in het top- en middensegment van het Nederlandse bedrijfsleven en bij de overheid. We maken daarbij onderscheid tussen drie business segmenten:
* Financiële instellingen

* Overheid en zorg

* Handel, transport en industrie.

Met zo'n 1000 medewerkers bestrijkt Aino het ICT-speelveld over de volle breedte. Dit resulteert in oplossingen die de traditionele grenzen van ICT overschrijden. Zo bieden we ondersteuning voor zowel interne bedrijfsprocessen als externe processen. En leveren we systemen waarmee uw onderneming relaties opbouwt met individuele klanten en klantengroepen, maar ook met uw eigen medewerkers. Aino is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aino N.V., mevrouw Andrea Gutierrez of de heer Peter van den Berg (CFO), Tel. +31 (0)30 6389000 of mailen naar info@aino.nl

Deel: ' Wijziging Hoofddirectie Aino '
Lees ook