UPC NEDERLAND

Wijziging radiopakket in Gelderland Oost

Nijmegen, 18 maart 2003, Op 1 april wijzigt het radiopakket voor UPC-abonnees in de gemeenten Angerlo, Didam, Doesburg, Eibergen, Gendringen, Gorssel, Groenlo, Hummelo en Keppel, Lichtenvoorde, Neede, Rijnwaarden, Steenderen, Wehl, Winterswijk, Wisch en Zevenaar. Het nieuwe radiopakket is tot stand gekomen door het overnemen van het advies van de Programma-adviesraad Oost en de uitvoering van het UPC-distributiebeleid.

Omroep Fryslan (frequentie 102,2), Business Nieuws Radio (frequentie 96,4), Radio Contact (frequentie 101,3) en Cantus FM (frequentie 105,8) worden per 1 april aan het pakket toegevoegd. BBC3 (frequentie 99,1) en France Musique (frequentie 99,5) worden per 8 april toegevoegd. Om ruimte te maken voor deze nieuwe zenders worden per 1 april WDR5, NDR2 en Studio Brussel en per 8 april WDR1 en WDR2 niet langer doorgegeven. Daarnaast verandert per 1 april de lokale omroep in Groenlo, Radio Vestingstad, van frequentie. Deze zender verhuist van frequentie 105,8 naar 93,1. Om deze zender te blijven ontvangen dienen onze klanten hun radio op bovenstaande frequentie in te stellen.

UPC informeert haar klanten over de wijzigingen via een advertentie in de huis-aan-huiskrant, het UPC Infokanaal, teletekst en de website www.upc.nl.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board:UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

Deel: ' Wijziging radiopakket in Gelderland Oost '
Lees ook