UPC NEDERLAND

Wijziging radiopakket in Zeewolde

Amsterdam, 18 maart 2003, Op 1 april wijzigt het radiopakket voor UPC-abonnees in Zeewolde. Dit is het gevolg van de harmonisatie van het radiopakket van Zeewolde met de overige UPC-gemeenten in Flevoland. Radio Nationaal (frequentie 103,4) wordt aan het pakket toegevoegd en Radio M wordt niet langer doorgegeven. Om de nieuwe zender te ontvangen dienen onze klanten hun radio op bovenstaande frequentie in te stellen.

UPC informeert haar klanten over de wijzigingen via een advertentie in de huis-aan-huiskrant, het UPC Infokanaal, teletekst en de website www.upc.nl.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board:UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

Deel: ' Wijziging radiopakket in Zeewolde '
Lees ook