Vopak NV

Wijziging samenstelling Raad van Bestuur Vopak

Rotterdam, 25 juni 2002

Koninklijke Vopak N.V. (Vopak) maakt bekend dat per 1 juli 2002 de heer N.J.A. (Niels) von Hombracht zal aftreden als lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke Vopak N.V. en zijn carrière buiten Vopak zal voorzetten. De heer Von Hombracht zal gedurende een overgangsperiode na de splitsing voor de organisatie beschikbaar blijven als adviseur.

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur betuigen hun dank aan de heer Von Hombracht voor zijn bijdrage aan de expansie van zowel Koninklijke Pakhoed N.V. als Koninklijke Vopak N.V. gedurende zijn dienstverband van meer dan 20 jaar met beide organisaties. De taken van de heer Von Hombracht zullen worden overgenomen door de heer P.R.M. (Paul) Govaart, lid van de Raad van Bestuur.

Profiel Vopak
Als marktleider biedt Vopak over de hele wereld logistieke en distributiediensten aan de chemische en olie-industrie en aan eindgebruikers van chemicaliën. De organisatie beschikt over een wereldwijd logistiek netwerk van tankopslag bedrijven, tankers en tankcontainers en een Noord-Amerikaans en Europees netwerk van distributiecentra.

Voor nadere informatie:

Koninklijke Vopak N.V.

Corporate Communication Investor Relations Michiel van Ravenstein Bart van Dam Telefoon : 010-400 2777 Telefoon : 010-400 2716

E- mail : corporate.communication@vopak.com Website : www.vopak.com

Einde persbericht

Zoekwoorden:

Deel: ' Wijziging samenstelling Raad van Bestuur Vopak '
Lees ook