Endemol Entertainment

Wijzigingen binnen afdeling corporate communicatie van endemol holding

Per 1 februari a.s. verruilt Suzanne Cordes haar communicatiefunctie bij Endemol Holding voor die van Adviseur In- en Externe Communicatie bij Endemol Nederland in Aalsmeer. Daardoor ziet de samenstelling van de afdeling Corporate Communicatie er vanaf die datum als volgt uit:

Thomas Notermans, Manager Corporate Communicatie, behoudt zijn taken als bestuurssecretaris en blijft verantwoordelijk voor de corporate communicatie van het bedrijf.
Jonni Abbenhuis, Senior Communicatie Adviseur, is het aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling en houdt zich in het bijzonder bezig met de communicatie voor Endemol Interactive International.
Mirjam Donkersloot, Redacteur Interne Communicatie, zorgt voor de interne berichtgeving van de internationale groep van Endemolbedrijven. Vanaf 17 februari gaat Hesther Jolly de nieuwe functie van Afdelingsassistente vervullen. Zij ondersteunt het team in alle dagelijkse werkzaamheden.

Suzanne Cordes kwam precies zeven jaar geleden bij de toen nog kleine Endemol Holding in dienst als secretaresse van zowel Hubert Deitmers als Thomas Notermans. Via avondstudie behaalde zij de diploma's PR-B en -C. Zij legde zich al snel geheel toe op het communicatievak en werd in 2001 benoemd tot Coördinator van de afdeling Corporate Communicatie.


---

---

Deel: ' Wijzigingen binnen afdeling corporate communicatie van Endemol holding '
Lees ook