ingezonden persbericht


persbericht

wilkin van de kamp

organiseert vrij zijn weekend

wilkin van de kamp van de stiching ´geboren om vrij te zijn´ organiseert opnieuw het gratis vrij zijn weekend op vakantiepark en conferentiecentrum de betteld te zelhem. het weekend dat plaatsvindt op 27 en 28 mei trekt telkens weer over de duizend mensen. het is dit jaar tien jaar geleden dat stichting 'geboren om vrij te zijn' is opgericht. tijdens dit jubileum wordt dit feestelijk gevierd met een optreden van de band trinity.

het weekend zit vol muziek, dans, aanbidding, ontmoeting, humor, uitdagend bijbelonderwijs en verrassingen. op vrijdagavond treedt de band trinity op. trinity is de afgelopen drie jaar gebleken één van de meest populaire christelijke bands in nederland te zijn. de band vindt zijn oorsprong in peru (zuid-amerika) en dat hoor je in hun muziek terug. ze zorgen altijd voor een feest. sprekers dit weekend zijn jan pool, wilkin van de kamp, martin koornstra en willem ouweneel.

'valt hier iets te vieren?'

god is de bedenker en de gever van het leven. iedere dag is een geschenk uit zijn hand. niet dat het leven altijd leuk is, maar omdat god wil dat we dagelijks met hem leven en genieten van zijn aanwezigheid. in het komende vrij zijn weekend willen we elkaar helpen, om god iedere dag de kans te geven om die dag de mooiste en beste dag van ons leven te laten worden.

humorvolle spreker

dit weekend spreekt onder anderen martin koornstra. hij heeft na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als hoofd jeugdwerk in de vrije baptistengemeente in drachten samen met zijn vrouw karin de stichting 'royal mission' opgericht. daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in jeugdkerken, jeugdevents en conferenties.

verder spreekt wilkin van de kamp. hij is samen met zijn vrouw aukje voorganger van de duits-nederlandse euregio christengemeente. hij is schrijver van verschillende boeken, oprichter van 'geboren om vrij te zijn' en houdt in binnen- en buitenland conferenties over hoe mensen hun vrijheid in christus kunnen ontvangen.

vele boeken

spreker prof. dr. willem j. ouweneel is gepromoveerd in de biologie, de filosofie en de theologie en is als hoogleraar verbonden aan de evangelische theologische faculteit (leuven, belgië) en is oud-docent van de evangelische hogeschool en de evangelisch theologische academie. ook houdt hij preken en bijbellezingen door het hele land en heeft hij vele boeken op zijn naam staan.

laatste spreker is jan pool uit haarlem. jan is voorganger van de shelter in haarlem en is een zeer transparante, aanstekelijke en humorvolle spreker. muzikale medewerking wordt verleend door de vrij zijn band.

geheel gratis

de conferentie inclusief koffie, thee en lunch is geheel gratis. de samenkomsten worden gehouden op vrijdag en zaterdag om 10.00, 13.30, 15.30 en 19.30 uur. mensen kunnen ook een enkele samenkomst bezoeken. voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden terecht op www.betteld.nl.

einde persbericht

Deel: ' Wilkin van de Kamp organiseert Vrij Zijn Weekend in Zelhem '
Lees ook