email: ereloge@yahoo.com

Will Luikinga te beluisteren via Radio Gooiland

Datum: 31-3-2000

Radio Gooiland, het commerciële radio station van het Gooi heeft de oud Radio Veronica en Radio538 DJ Will Luikinga weten te strikken voor een come back op de radio.

Luikinga was tussen 1970 en 1998 de presentator van het populaire radio spel Will Wil Wel, eerst vanaf zee en later toen Veronica aan land kwam was hij elke woensdagmiddag op Radio2 te horen. Na een eenmalig gastoptreden bij Radio Gooiland begon het radiobloed weer behoorlijk te kriebelen bij Will.

Hij zette alles op alles om vanaf zijn woonplaats, het Spaanse Marbella live te kunnen uitzenden. Het plaatselijke radiostation Radio Marbella bood de oplossing. Naast het gebruik van de studio wordt zijn programma nu ook voor de Nederlandse toeristen overwinteraar uitgezonden in het zonnige Marbella.

Elke zaterdag en zondag zal hij live tussen 15.00 en 16.00 uur zijn nieuwe programma “Hallo Will” presenteren. En als Will in Nederland is presenteert hij zijn programma live vanuit de studio van Radio Gooiland. Op deze manier blijft Will Luikinga toch verbonden met zijn oude vrienden Ad Bouman, Tineke de Nooij en Eddie Becker. Radio Gooiland zendt 24 uur per dag uit via de kabel in het hele Gooi via 98.0 Mhz. Via de ether in samenwerking met RegioFM via 105.5 FM (M)

Organisatie: Radio Gooiland

adres: Postbus 1315

postcode: 1200 BH

woonplaats: Hilversum

Telefoon: 035-6982773

Deel: ' Will Luikinga te beluisteren via Radio Gooiland '
Lees ook