GOPHER PUBLISHERS

Willem bundelt zijn creatieve Big Brother-recepten

Over het boek
In het Big Brother huis in Almere kregen de bewoners elke week standaard een aantal basisproducten en daarnaast mochten ze voor Fl. 3,50 per persoon aan boodschappen bijbestellen. Het viel niet mee om van zo weinig geld creatieve en voedzame maaltijden samen te stellen. Willem wierp zich al gauw op als kok en bleek er een meester in te zijn, om met beperkte middelen verrassende en zeer smakelijke maaltijden te maken. De bewoners vroegen hem vaak hoe hij dat nu deed. Hij beloofde, alles in een kookboek te zetten. En dat heeft hij bij deze gedaan. Maar het boek is meer dan alleen een kookboek. Er staan ook nooit eerder vertelde details uit het Big Brother huis in. Zoals: wie bakte de beste broden? Wat vond iedereen het lekkerste gerecht? Hoe zorgden de bewoners ervoor, dat hun aardappelen niet uitsproten door de warmte? En wie is er allergisch voor appel? Willem zette er ook tips, weetjes en foutjes in. Fans van BB en van Willem kunnen hun hart ophalen, maar wie goed, goedkoop en creatief wil koken, vindt vast ook veel van zijn gading in dit boekje.

Het boekje ligt niet standaard in de boekwinkel, maar is verkrijgbaar bij uitgeverij Gopher Publishers. Men kan bestellen via het internet: www.gopher.nl of telefonisch: 050 3113309.

Over de auteur
Willem Boomsma, woonachtig te Leek, komt uit Lemmer en werd geboren op 8 juni 1962. Hij is vader van twee dochters. Hij begon zijn horecacarrière op 16-jarige leeftijd bij petit restaurant 't Hoekje in Lemmer. Hij is restaurantmanager geweest in diverse restaurants en is sinds negen jaar docent gastheerschap op de middelbare hotelschool te Groningen. Behalve natuurlijk koken en uitgebreid eten houdt hij van wijn en sport (vooral voetbal).

Persoonlijke boodschap
Willem's Big Brother kookboek wordt uitgegeven door Gopher Publishers in Groningen. Gopher werkt met bestellingen via internet en levert rechtstreeks aan de eindgebruiker. Een ander aspect van het Gopher concept is publishing & printing-on-demand. Gopher kan boeken vervaardigen in oplagen van mimimaal 1 exemplaar. Dat biedt de mogelijkheid om elk boek van een persoonlijk voorwoord te voorzien. Mensen die elkaar het boek cadeau doen, kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen. Lezers kunnen ook een voorwoord van de auteur zelf krijgen. Uniek boek on demand. Voor meer informatie, een interview met de auteur, aanvraag van een recensie-exemplaar of bestelling van het boek kunt u zich in verbinding stellen met Jitske Kingma, jitske.kingma@gopher.nl. U kunt ook bellen: 050 3144301 of 06-25045125, faxen 050 3185240 of schrijven: Gopher Publishers, Postbus 70029, 9704 AA Groningen.

07 feb 00 12:09

Deel: ' Willem bundelt zijn creatieve Big Brother-recepten '
Lees ook