Winans Dakwerken beste bedrijf in Dakdekkersbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 09:00 uur en 13:00 uur

BLOKZIJL, 20161130 -- Winans Dakwerken BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Dakdekkers. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Winans Dakwerken weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een relatief klein bedrijf dat werkelijk excelleert in zijn markt.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Winans Dakwerken een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Winans uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.’

‘Het bedrijf onderscheidt zich door zijn vakwerk en een hoge gunfactor gebaseerd op de kwaliteit die het door de jaren heen heeft geleverd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Controle door het Bureau Dakadvies bevestigt deze kwaliteit en wekt veel vertrouwen in de markt. Veelzeggend is het feit dat Winans slecht één onderhoudsmonteur heeft voor service en garantie, waar de concurrentie hier al snel vier teams voor inzet. Slecht werk en faalkosten komen bij Winans gewoon niet voor. Geen wonder dat vrijwel alle grote bekende partijen in de bouw met deze bijzondere organisatie samenwerken. Sommige al langer dan 10 jaar. 

Altijd up-to-date

De ontwikkeling van daken staat nooit stil; op energie- en milieugebied wordt samen met opdrachtgevers en architecten veel ontwikkeld. Zo blijft Winans altijd up-to-date en kan het zijn opdrachtgevers producten en diensten aanbieden conform de actuele bouwnormen. Het bedrijf neemt daarnaast zitting in een aantal commissies die dakbedekkingssystemen evalueren op functionaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid en ervoor zorgen dat de beste systemen gehandhaafd blijven.

De jury is van mening dat Winans Dakwerken op deze gronden moet worden uitgeroepen tot winnaar in de Dakdekkersbranche. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.’

Winans Dakwerken is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, isolaties, onderconstructies en alle soorten dakdoorvoeren, daglichtconstructies en details. Winans Dakwerken BV bestaat sinds 1993. De onderneming is gevestigd in Blokzijl, heeft circa 35 medewerkers en is in heel Nederland actief.

Meer informatie: www.winans.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 09:00 uur en 13:00 uur. 


Deel: ' Winans Dakwerken beste bedrijf in Dakdekkersbranche '




Lees ook